Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2009 - Anul XIV, nr. 285 (4271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: M-am întâlnit cu Vântu, dar nu într-o parcare, relaţia noastră e alterată

Vineri, 4 Decembrie 2009 (15:05:14)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că, în cursul mandatului, s-a întâlnit cu diverşi oameni de afaceri, inclusiv cu Sorin Ovidiu Vântu, dar nu într-o parcare, şi a caracterizat relaţia sa cu acesta drept "alterată".

"Sunt declaraţii contradictorii ale domnului Vântu. Dacă vă uitaţi în declaraţia dânsului din martie anul acesta, spune că nu s-a întâlnit niciodată cu mine. Acum, realitatea este că nu a existat om de afaceri cu care eu să nu mă întâlnesc în mandatul meu. Unii au rămas în relaţia firească preşedinte - comunitate de afaceri, alţii s-au supărat. Vântu este printre cei rămaşi supăraţi. Dar, şi aici vreau să vă spun că m-am întâlnit şi cu Voiculescu, şi cu...", a declarat Traian Băsescu, la Kiss FM.

El a catalogat drept "copilării" declaraţiile lui Sorin Ovidiu Vântu conform cărora s-ar fi întâlnit cu acesta într-o parcare.

"Astea sunt copilării. M-am întâlnit şi cu Voiculescu, şi cu Patriciu şi e de notorietate întâlnirea. M-am întâlnit şi cu Becali", a spus Băsescu.

Şeful statului a adăugat că a te întâlni cu oameni de afaceri nu este o problemă.

"Problema este cum rămâne fiecare după această întâlnire. Şi eu trebuie să spun cu oarecare regret că ,după întâlnirile cu Patriciu, relaţia noastră a devenit foarte proastă. Mi l-am făcut duşman. După întâlnirile sau întâlnirea cu Vântu, relaţia noastră e alterată. Mi l-am făcut duşman", a mai spus Traian Băsescu.

Sorin Ovidiu Vântu a declarat, joi, la Realitatea TV, că în 2004 s-a întâlnit, într-o parcare din Tâncăbeşti, cu Traian Băsescu, discutându-se despre sprijin pentru ca acesta să câştige alegerile.

El a spus că în 2004 s-a întâlnit cu Traian Băsescu într-o parcare din Tâncăbeşti, pentru a se feri de "securitatea lui Adrian Năstase".

Vântu a menţionat că i se pare inadmisibil că după cinci ani trebuie să se ascundă când acasă la el vin prieteni, indiferent de oră.

"Mi se pare siderant după 2004 când la ora trei dimineaţă m-am întâlnit în parcare la Tâncăbeşti cu domnul Băsescu, ferindu-ne de securitatea domnului Adrian Năstase, după cinci ani de zile să ajung în aceeaşi situaţie, să mă feresc să mă întâlesc cu prietenii", a spus Vântu.

Întrebat ce a discutat cu Băsescu, în 2004, Vântu a spus că a fost vorba de sprijin politic pentru câştigarea "alegerilor electorale din 2004". El a adăugat că a fost un sprijin pe mai multe planuri.

Întrebat dacă a fost un sprijin pe care i l-a oferit lui Traian Băsescu sau care i s-a cerut, omul de afaceri a spus: "Putem merge în ambele sensuri liniştit".

Întrebat în ce a constat sprijinul, Vântu a spus că va face o declaraţie de presă pe 7 decembrie.

"Îl cunosc pe domnul Băsescu şi am avut o relaţie de colaborare, până la un moment dat, când relaţiile au încetat", a spus Vântu.

"Ne-am întâlnit de câte ori a fost nevoie. De câte ori mi-a solicitat. Au fost momente când am solicitat şi eu , când asolicitat şi domnia sa", a spus Vântu, referitor la numărul de întâlniri pe care le-a avut cu Traian Băsescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: M-am întâlnit cu Vântu, dar nu într-o parcare, relaţia noastră e alterată.
 Vizualizări articol: 568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: M-am întâlnit cu Vântu, dar nu într-o parcare, relaţia noastră e alterată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei