Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2009 - Anul XIV, nr. 282 (4268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandări împotriva campaniei electorale, la Alba Iulia, unde s-au afişat însemne de partid

Marţi, 1 Decembrie 2009 (13:53:23)

Un grup de tineri a scandat împotriva campaniei electorale, marţi, la finalul ceremoniei de depunere de coroane de la Alba Iulia, unde participă la manifestări reprezentanţi ai unor partide care au eşarfe şi geci cu însemnele formaţiunilor respective, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ 2.000 de persoane au participat la depunerile de coroane de la statuia lui Mihai Viteazu din Cetatea din Alba Iulia, printre acestea fiind şi premierul interimar Emil Boc şi ministrul interimar al Transporturilor, Radu Berceanu.

Emil Boc a fost primit cu onoruri militare de către elevii Colegiului Militar "Mihai Viteazu", iar în timpul ceremoniei un bătrân îmbrăcat în costum popular l-a oprit pentru a-i înmâna un memoriu şi a discuta, pentru scurt timp, cu el.

În cadrul ceremoniei, reprezentanţii instituţiilor statului, ai partidelor, ai unor organizaţii, ai veteranilor de război au depus coroane şi jerbe de flori.

Şi la aceste manifestări, reprezentanţii PNŢCD şi PSD au purtat eşarfe şi geci cu însemnele partidelor. De asemenea, un grup de reprezentanţi ai PRM au afişat pancarte cu numele şi însemnele formaţiunii politice.

La finalul manifestărilor, un grup de tineri purtând steaguri cu portretele unor personalităţi istorice precum Ştefan cel Mare, Alexandru Ioan Cuza sau Mihai Viteazu au început să scandeze "1 decembrie este Ziua Naţională, nu campanie electorală" şi "Hai România".

Manifestările dedicate Zilei Naţionale au început, marţi dimineaţă, la Alba Iulia, cu depuneri de coroane la statuile lui I.I.C. Brătianu şi Iuliu Maniu din faţa Palatului Administrativ.

Printre participanţi s-au aflat mulţi reprezentanţi ai partidelor, iar membrii PSD şi PNŢCD au purtat eşarfe sau haine în culorile şi cu însemnele celor două formaţiuni politice. Reprezentanţii PSD nu s-au aşezat în mulţimea de participanţi, ci au format un grup separat, pe unul dintre trotuarele din spatele statuii lui I.I. C. Brătianu, iar gecile pe care le poartă, de culoare roşie, au pe spate mesajul "Mircea Geoană preşedinte".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandări împotriva campaniei electorale, la Alba Iulia, unde s-au afişat însemne de partid.
 Vizualizări articol: 584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Scandări împotriva campaniei electorale, la Alba Iulia, unde s-au afişat însemne de partid5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei