Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 nov 2009 - Anul XIV, nr. 270 (4256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Berceanu: Nu trebuie "haos colosal" din cauza campaniei, PSD vrea să folosească sindicatele

Marţi, 17 Noiembrie 2009 (17:57:11)

Ministrul interimar al Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, marţi, referitor la greva generală a angajaţilor de la metrou, că nu trebuie să se creeze "haos colosal în Bucureşti" din cauza campaniei electorale, că "se pregăteşte" un protest similar" la CFR şi că PSD vrea să folosească sindicatele în campanie.

"Nu cred că e cazul, din motive de campanie, să creăm un haos colosal în Bucureşti, să mai încercăm un alt haos în calea ferată, mergând pe ideea că aceste lucruri vor avea nu ştiuce influenţă în ceea ce priveşte rezultatul alegerilor", a afirmat Berceanu (PDL) într-o conferinţă de presă.

El a spus că marţi "s-a vrut o mare adunare", la Craiova, cu liderii de sindicat de la CFR, unde au participat 250 de persoane.

"Domnul Molea (Ion Molea, lider de sindicat la CFR) şi destui lideri erau acolo cu domnul Geoană (Mircea Geoană, preşedintele PSD şi candicat la alegerile pentru funcţia de preşedinte). Molea cu pălărie, Geoană cu capul descoperit. Eu ştiam de săptămâna trecută şi i-am spus lui Molea «de ce nu mă invită şi pe mine, dacă sunt probleme cu CFR-ul?»", a spus Berceanu.

Angajaţii de la Metrorex au intrat, marţi, în grevă generală, pe termen nelimitat, cerând o majorare salarială de 20%.

"Vă voi prezenta cum se urmăresc modalităţi de a utiliza sindicatele în campanie marca PSD. Văd că e în curs de pregătire ceva similar la CFR", a spus Berceanu la începutul conferinţei.

El a arătat că CFR Călători şi CFR SA au fost conduse de PSD până la retragerea formaţiunii de la guvernare.

"Dacă au ceva de spus, să zică în interior, la partid, şi să nu meargă în oraşe, la uzine, să îi incite pe oameni şi să le spună ce probleme s-au întâmplat din cauza PDL", a spus Berceanu.

Totodată, ministrul a reluat ideea potrivit căreia contractele colective de muncă se pot renegocia doar după aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli, în baza unei legi semnate chiar de Geoană, în calitate de preşedinte al Senatului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Berceanu: Nu trebuie "haos colosal" din cauza campaniei, PSD vrea să folosească sindicatele.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berceanu: Nu trebuie "haos colosal" din cauza campaniei, PSD vrea să folosească sindicatele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei