Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 oct 2009 - Anul XIV, nr. 251 (4237)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deputaţii au la dispoziţie pentru cazare la Marriott 20 de camere, la preţul de 250 de lei pe zi

Luni, 26 Octombrie 2009 (17:13:04)

Deputaţii vor putea beneficia de cazare la Hotelul Marriott, acesta punând la dispoziţia parlamentarilor un număr de 20 de camere, fiecare la preţ de 250 de lei pe noapte, a decis, luni, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, aprobând în acest sens un memorandum intern.

Secretarul Camerei Dumitru Pardău (PDL) a declarat că liderii grupurilor parlamentare vor fi informaţi de faptul că în 20 de camere din Hotelul Marriott pot fi cazaţi deputaţi care nu au domiciliul în Bucureşti şi că repartizarea acestor camere se va face "conform algoritmului politic".

"Fiecare grup va nominaliza deputaţii care vor beneficia de cazare la Hotel Marriott, iar o parte vor fi cazaţi la Hotelul Bucureşti. Nu este nicio noutate, tariful de la Marriott este acelaşi ca la Hotel Bucureşti", a explicat Pardău.

Potrivit memorandumului intern, aprobat de conducerea Camerei, pe adresa acestui for legislativ s-a primit, în data de 23 septembrie, un document din partea JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu privire la disponibilitatea acestui hotel de a pune la dispoziţia deputaţilor un număr de 20 de camere "tip Grand", la preţul de 250 de lei camera pe noapte, la care se adaugă 9% TVA şi taxa de oraş în cuantum de 3%, tarif valabil pentru o perioadă minimă de cazare de o lună.

"Tariful ofertat de către JW Marriott Bucharest Grand Hotel este identic cu cel practicat de către Hotelul Bucureşti, celelalte două hoteluri, respectiv Hotel Monte-Nellz şi Hotel Royal practicând un tarif de 245 de lei pe cameră pe noapte pentru cazarea deputaţilor, plus 9% TVA şi taxa de oraş în cuantum de 3%", se mai arată în memorandumul intern, întocmit de secretarul general al Camerei, Gheorghe Barbu.

El a arătat că repartiţia locurilor s-a putea face ca şi la începutul legislaturii, adică "în funcţie de algoritmul politic rezultat la alegeri".

Potrivit ofertei făcute de Hotelul Marriott, deputaţii care se vor caza la acest hotel vor avea ca servicii incluse în preţul camerei micul dejun, acces la internet, 50% reducere la serviciile de spălătorie, un loc de parcare în parcarea hotelului şi acces la clubul de sănătate World Class Health Academy.

Potrivit prevederilor regulamenatre, deputaţilor care nu au domiciliul în Bucureşti li se asigură pe durata mandatului cazare gratuită sau, la alegere, în cazul în care nu beneficiază de cazare gratuită, li se acordă, pe baza declaraţiei pe proprie răspundere, 70% din tariful minim practicat de unităţile hoteliere.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputaţii au la dispoziţie pentru cazare la Marriott 20 de camere, la preţul de 250 de lei pe zi.
 Vizualizări articol: 409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputaţii au la dispoziţie pentru cazare la Marriott 20 de camere, la preţul de 250 de lei pe zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei