Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2009 - Anul XIV, nr. 245 (4231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: SOV şi Voiculescu vor "o atmosferă irespirabilă" pe fondul infantilismului unor politicieni

Luni, 19 Octombrie 2009 (16:13:48)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat pentru site-ul Hotnews că interesul lui Sorin Ovidiu Vântu şi Dan Voiculescu este "să creeze o atmosferă irespirabilă pe fondul infantilismului unei mari părţi a politicienilor" care participă la "emisiuni sterile şi stupide".

Întrebat de ce nu se abordează în dezbaterile publice problemele legate de pensii, salarii, criză economică, impozite şi legi, Traian Băsescu a răspuns: "Pentru că la noi există Vântu şi Voiculescu, ce au trusturi media, pentru că interesul lor nu este să aducă în prim-planul dezbaterii probleme importante despre care eventual ar vorbi politicienii - eu chiar am vorbit despre aceste lucuri",

"Interesul lor este să creeze o atmosferă irespirabilă pe fondul infantilismului unei mari părţi a politicienilor care răspund fără ezitare invitaţiilor acestor trusturi ţinând ore în şir emisiuni sterile şi stupide în care singurul obiectiv este să-l atace pe Băsescu şi eventual pe Antonescu sau Geoană, neţinând cont de faptul că asta nu interesează aproape pe nimeni", a adăugat el.

"Faceţi un exerciţiu: nu vă uitaţi la Antene şi Realitatea două săptămâni. Vă asigur că veţi vedea România altfel. O veţi vedea aşa cum este", a mai spus şeful statului.

Răspunzând unei alte întrebări, referitoare la posibilitatea ca "episoadele Ridzi, Udrea" sau situaţia financiară a fiicelor sale să contribuie negativ la rezultatul alegerilor prezidenţiale, Băsescu a spus că atât Elena Udrea cât şi Monica Iacob Ridzi "sunt tratate după legea răspunderii ministeriale" iar fiicele sale nu sunt implicate în acte ilegale şi nu se află în situaţia de a-şi justifica public veniturile.

"Eu ce să fac dacă singurul mod al adversarilor mei este de a mă ataca minţind. Ei au televiziuni, eu nu am şi nici nu-mi doresc", a mai spus Băsescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: SOV şi Voiculescu vor "o atmosferă irespirabilă" pe fondul infantilismului unor politicieni.
 Vizualizări articol: 483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: SOV şi Voiculescu vor "o atmosferă irespirabilă" pe fondul infantilismului unor politicieni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei