Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2009 - Anul XIV, nr. 245 (4231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Fratele meu a fost acuzat de trafic cu armament; presa a dovedit că nu este aşa

Luni, 19 Octombrie 2009 (17:44:25)

Preşedintele Traian Băsescu s-a referit la "propaganda mincinoasă" împotriva familiei sale, răspunzând întrebărilor cititorilor Hotnews, el arătând că fratele său a fost acuzat de implicare în trafic de armament dar presa a dovedit că acesta nu a avut nicio legătură cu astfel de acţiuni.

Şeful statului s-a referit la "propaganda mincinoasă" împotriva familie sale.

"Pentru a înţelege propaganda minicinoasă îndreptată împotriva familiei mele, vă pot spune următorul lucru despre EBA: S-a spus ani de zile că primeşte un salariu de 8-9000 de euro de la Luxten. În realitate, avea un salariu de 800-900 de euro pe lună", a spus Băsescu.

El a oferit apoi exemplul fratelui său, spunând că a fost acuzat de "implicare în trafic de armament" însă presa a dovedit că nu a avut nicio legătură cu astfel de acţiuni.

"Despre fratele meu s-a spus că a cumpărat pământ pentru a face dezvoltări imobiliare. În realitate, nu a cumparat nici un fel de pamânt, ci s-a asociat pentru exploatarea unui teren fără ca terenul să fie în capitalul social al firmei şi a plantat piersici. Piersicii sunt acolo şi nu sunt blocuri. Şi, în sfârşit, am aflat că fratele meu a fost implicat în trafic de armament, armament care a ajuns la terorişti. Fratele meu nu a avut nicio legătură cu astfel de acţiuni şi presa a demonstrat acest lucru", a explicat Băsescu.

"Eu ce să fac dacă singurul mod al adversarilor mei este de a mă ataca minţind. Ei au televiziuni, eu nu am şi nici nu-mi doresc", a mai comentat preşedintele.

Preşedintele Comisiei pentru apărare a Camerei Deputaţilor, Costică Canacheu (PDL) a declarat, pe 14 octombrie, că raportul preliminar în cazul Băbeni arată că operaţiunea comercială în acest caz s-a desfăşurat legal, iar ce a apărut în presă despre fratele preşedintelui Băsescu a fost "o manipulare".

Canacheu a precizat, după şedinţa Comisiei de apărare, că raportul în cazul Băbeni este aproape finalizat, dar el nu a putut fi adoptat deoarece la şedinţă nu au fost prezenţi toţi membrii, iar votul a fost amânat pentru săptămâna viitoare.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Fratele meu a fost acuzat de trafic cu armament; presa a dovedit că nu este aşa.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Fratele meu a fost acuzat de trafic cu armament; presa a dovedit că nu este aşa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei