Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 oct 2009 - Anul XIV, nr. 243 (4229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană, despre afirmaţiile lui Băsescu referitoare la premier politic: E o formă de şantaj ordinar

Vineri, 16 Octombrie 2009 (16:12:17)

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, că preşedintele Traian Băsescu a recurs la "un şantaj ordinar" atunci când a vorbit despre desemnarea unui al doilea premier, politic de această dată, de la partidul cu cel mai mare număr de locuri în Parlament, respectiv de la PDL.

Întrebat cum comentează declaraţia preşedintelui Băsescu potrivit căreia şeful statului va desemna un premier de la formaţiunea cu cele mai multe mandate în Parlament, dacă Executivul Croitoru nu va obţine votul de învestitură, Geoană a spus: "Este o formă de şantaj ordinar şi o atitudine iresponsabilă. El ne spune că ţara riscă să nu mai aibă finanţare externă şi a doua zi ne spune că este dispus să ţină ţara în criză până în 6 decembrie? Ăsta nu este preşedinte de ţară, este cel mult preşedinte de partid".

"În acest moment, Traian Băsescu anunţă de fapt adevăratul plan: să ţină ţara în criză politică până la alegerile prezidenţiale. Este o inconştienţă absolută să anunţi candidat independent şi după aceea să spui că vrei candidat de la PDL", a spus Geoană.

El a arătat că i se pare "o mare inconştienţă" ca un şef de stat să ameninţe "în gura mare"” cu criza politică prelungită timp de două luni de acum înainte.

"Este o chestiune incalificabilă acest gen de politică. Traian Băsescu nu mai are ce căuta în fruntea României", a spus Geoană.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că, dacă Guvernul condus de Lucian Croitoru nu va fi învestit de Parlament, va desemna un al doilea premier, de data aceasta politic, "din partidul cu cel mai mare număr de parlamentari", fără să nominalizeze partidul şi persoana care va fi propusă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană, despre afirmaţiile lui Băsescu referitoare la premier politic: E o formă de şantaj ordinar.
 Vizualizări articol: 464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană, despre afirmaţiile lui Băsescu referitoare la premier politic: E o formă de şantaj ordinar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei