Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 oct 2009 - Anul XIV, nr. 233 (4219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sorin Oprescu a anunţat că va candida la Preşedinţie

Luni, 5 Octombrie 2009 (16:21:50)

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a declarat, luni, că a decis să candideze la Preşedinţie, lansând critici dure la adresa clasei politice, despre care a spus că "a eşuat".

Oprescu şi-a început discursul spunând că "20 de ani de tranziţie mincinoasă, care au venit după 45 de ani de comunism, se opresc astăzi aici".

El a remarcat că avem o societate dezbinată, a vorbit despre bogaţi şi săraci şi a apreciat că "s-a ajuns aici pentru că aici oamenii politici din ţară au eşuat".

Oprescu a afirmat că timp de şase luni PSD sau PDL s-au luptat pe ministere, posturi şi bani, iar "în final au transformat bătălia lor pe caşcaval într-o problemă a noastră, a tuturor".

"Dumneavoastră nu existaţi în această ecuaţie", le-a transmis el românilor, adăugând că liderii partidelor politice trăiesc în lumea lor şi că sunt "toţi o apă şi-un pământ" şi "şi-au folosit propriile partide ca să parvină şi să facă averi".

"În 20 de ani ne-au furat o ţară şi dreptul de a trăi normal în ea", a declarat Sorin Oprescu, invitându-i pe politicieni să-şi frâneze lăcomia, "să lase România".

"Partidele nu-şi au locul nici la Preşedinţie, nici în justiţie, nici în afaceri, nici in sănătate, nici în educaţie. Acolo îşi au locul profesioniştii", a spus primarul general.

"Pentru toate acestea şi pentru alte 22 de milioane de motive, am decis să candidez la Preşedinţie", a adăugat Oprescu, în uralele sălii.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sorin Oprescu a anunţat că va candida la Preşedinţie.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sorin Oprescu a anunţat că va candida la Preşedinţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei