Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2009 - Anul XIV, nr. 227 (4213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anastase: Raportul Comisiei Udrea a fost scos de pe ordinea de zi a BP, nu s-a respectat procedura

Luni, 28 Septembrie 2009 (15:47:39)

Raportul Comisiei Udrea, în care se solicită revocarea ministrului Turismului şi începerea urmăririi penale pentru aceasta, a fost scos luni de pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei pe motiv că nu a ajuns la preşedinta instituţiei, aşa cum cere procedura, a declarat Roberta Anastase.

"Raportul îmi era adresat mie, dar nu a ajuns la mine", a explicat Roberta Anastase, înainte de începerea şedinţei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

Ea a arătat că raportul comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea trebuie să ajungă întâi la preşedintele Camerei, după care va fi înscris pe ordinea de zi a Biroului Permanent al acestui for legislativ.

Raportul comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea fusese înscris iniţial pe ordinea de zi a şedinţei de luni a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, dar, după un timp, staff-ul acestui for legislativ a distribuit o ordine de zi care nu includea acest raport pe lista discuţiilor din Biroul Permanent.

Comisia parlamentară de anchetă în cazul Udrea a elaborat săptămâna trecută raportul prin care solicită începerea urmăririi penale pentru ministrul Turismului pentru mai multe infracţiuni printre care cea de abuz în serviciu şi pentru încălcarea unor prevederi din legea răspudnerii ministeriale. De asemenea deputaţii din această comisie de anchetă au solicitat plenului Camerei Deputaţilor să ceară revocarea din funcţie a ministrului Turismului, Elena udrea.

Comisia parlamentară de anchetă în cazul Udrea a fost constituită în luna iulie pritnr-o hotărâre a Camerei Deputaţilor la propunerea PNL şi a PSD. Reprezentanţii PDL au refuzat încă de la constituirea comisiei participarea la ancheta parlamentară la adresa Elenei Udrea.

Potrivit procedurilor parlametnare raportul comisiei parlamentare de anchetă urma să fie discutat de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor care decidea când acest raport ar fi putut intra în dezbaterea plenului Camerei Deputaţilor.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anastase: Raportul Comisiei Udrea a fost scos de pe ordinea de zi a BP, nu s-a respectat procedura.
 Vizualizări articol: 386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anastase: Raportul Comisiei Udrea a fost scos de pe ordinea de zi a BP, nu s-a respectat procedura0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei