Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 sep 2009 - Anul XIV, nr. 223 (4209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu şi europarlamentarii PDL au discutat despre situaţia politică, Nabucco şi Republica Moldova

Miercuri, 23 Septembrie 2009 (17:12:49)

Europarlamentarii PDL Monica Macovei, Traian Răzvan Ungureanu şi Cristian Preda au declarat, miercuri, la finalul întâlnirii cu preşedintele Băsescu, că au discutat cu preşedintele despre situaţia politică, proiectul Nabucco, problemele regionale ale Mării Negre şi situaţia din Republica Moldova.

"În calitate de parlamentari europeni am vorbit cu preşedintele despre ceea ce facem la Parlament. Am discutat, bineînţeles, şi despre situaţia politică actuală. A fost o întâlnire foarte simpatică", a declarat Cristian Preda la finalul întrevederii cu preşedintele Băsescu.

La rândul său, Monica Macovei a afirmat că a fost o întâlnire "firească, amicală".

"Suntem europarlamentari. Avem ce discuta. Nu e prima oară când ne întâlnim cu dânsul", a adăugat Macovei.

Traian Răzvan Ungureanu a afirmat că discuţiile au fost axate pe proiectul Nabucco, un proiect pe care preşedintele îl promovează de mult şi o temă prioritară în Parlamentul European, pe problemele regionale ale Mării Negre şi pe situaţia din Republica Moldova.

Ei au spus că protestul magistraţilor şi comisarul european din partea ţării noastre nu au fost teme de discuţie în timpul întâlnirii.

"Noi am solicitat o întâlnire. Nu are nicio legătură cu conferinţa noastră de presă. A fost stabilită pentru astăzi, la această oră şi am venit", a conchis Monica Macovei.

Europarlamentarii PDL Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei, Traian Răzvan Ungureanu şi Cristian Preda, fost consilier prezidenţial au sosit miercuri la Palatul Cotroceni, în jurul orei 14.40.

Cei trei europarlamentari au ajuns la Palatul Cotroceni în jurul orei 14.40, la momentul transmiterii acestei ştiri aflându-se în clădirea Administraţiei Prezidenţiale.

Anterior, cei trei au susţinut o conferinţă de presă la sediul PDL, în care au criticat protestul magistraţilor, precum şi pe Cristian Diaconescu, Leonard Orban şi PSD pentru, acuzându-i că torpilează eforturile de negociere pentru comisarul european.

Cei trei sunt cunoscuţi ca fiind apropiaţi ai preşedintelui Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit marţi cu reprezentanţii avocaţilor şi miercuri dimineaţă cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Barourilor din România, ai Camerelor Executorilor Judecătoreşti şi cu cei ai Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă.

Şeful statului a invitat la Palatul Cotroceni reprezentanţii avocaţilor, notarilor, executorilor judecătoreşti şi ai practicienilor în insolvenţă pentru “a înţelege mai bine situaţia” generată de protestul magistraţilor şi pentru a identifica soluţii care să limiteze efectele acestui protest.

 

Întâlnirea preşedintelui cu cei europarlamentari PDL a durat aproximativ o oră.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu şi europarlamentarii PDL au discutat despre situaţia politică, Nabucco şi Republica Moldova.
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu şi europarlamentarii PDL au discutat despre situaţia politică, Nabucco şi Republica Moldova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei