Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 aug 2009 - Anul XIV, nr. 184 (4170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Creierul lui Michael Jackson a fost returnat familiei sale

Duminică, 9 August 2009 (15:03:27)

Creierul lui Michael Jackson, prelevat de autorităţi pentru efectuarea unor teste neuropatologice în vederea stabilirii cauzelor decesului, a fost returnat familiei starului, care aştepta acest lucru pentru a putea să-l înmormânteze, informează Sky News.

Institutul de medicină legală din Los Angeles a confirmat, la începutul lunii iulie, că organul a fost reţinut în laborator pentru efectuarea testelor neuropatologice.

Un purtător de cuvânt al institutului a confirmat, sâmbătă, că organul a fost reintrodus în corpul neînsufleţit al starului, încă de săptămâna trecută.

Trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson, al cărui loc de veci încă nu este cunoscut, a făcut obiectul a două autopsii, ale căror rezultate toxicologice sunt aşteptate în zilele următoare.

Speculaţiile privind înmormântarea artistului s-au înteţit. Surse apropiate familiei indică faptul că este posibil ca Michael Jackson să fie înmormântat într-un loc nemarcat.

Mai multe publicaţii din Statele Unite au indicat faptul că familia Jackson se pregăteşte să îl înmormânteze pe Michael la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, unde, de altfel, se află corpul neînsufleţit al acestuia - depus într-un cavou secret - şi unde a avut loc şi ceremonia religioasă privată organizată la puţin timp după decesul cântăreţului.

Totodată, alte surse indică faptul că "Regele muzicii pop" va fi înmormântat la celebra fermă Neverland. Însă pentru acest lucru este nevoie de permisiunea autorităţilor locale, care se tem că milioanele de fani ai lui Michael Jackson vor bloca zona, unde infrastructura este foarte proastă.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Cauzele morţii starului american ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles, care se ocupă de anchetă. Înmormântarea celebrului cântăreţ a fost amânată până la aflarea rezultatelor testelor toxicologice efectuate pentru a stabili cauzele decesului artistului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Creierul lui Michael Jackson a fost returnat familiei sale.
 Vizualizări articol: 381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Creierul lui Michael Jackson a fost returnat familiei sale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei