Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iul 2009 - Anul XIV, nr. 175 (4161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc spune că legea salarizării va fi definitivată până la 14 august şi susţine asumarea răspunderii

Miercuri, 29 Iulie 2009 (21:33:58)

Proiectul de lege privind salarizarea unitară în sectorul bugetar va fi definitivat până la 14 august, a declarat, miercuri, premierul Emil Boc, precizând că opţiunea sa personală este ca legea să fie promovată prin asumarea răspunderii în faţa Parlamentului.

"Am dat termen 14 august ca forma finală a proiectului de lege să fie prezentată pe masa Guvernului, astfel încât din acel moment, în orice secundă, să fie pregătit pentru o discuţie cu Parlamentul cu privire la forma de adoptare. Personal optez pentru angajarea răspunderii, consider că o lege atât de importantă cum este cea a salarizării unice nu poate fi adoptată prin alte mijloace decât printr-un mijloc instituţional al angajării răspunderii în faţa Parlamentului, având în vedere că şi în acordul cu CE şi FMI avem termenul de 30 octombrie pentru adoptarea acestei legi. Ori parcurgerea procedurilor în ambele camere parlamentare ar putea conduce la neîndeplinirea acestui obiectiv", a spus şeful Guvernului.

El a arătat că acelaşi termen a fost menţinut şi pentru finalizarea pachetului de legi în domeniul educaţiei şi că doreşte ca aceste legi să fie adoptate tot prin asumarea răspunderii în Parlament.

"Actualul Guvern, care are la bază o coaliţie extrem de puternică - cel puţin teoeretic - în Parlament, dacă nu face reformele structurale care nu au fost făcute în ultimii 20 ani sau reforme pe care nimeni nu a avut curajul să le facă, acest Guvern nu-şi justifică existenţa", a adăugat premierul.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc spune că legea salarizării va fi definitivată până la 14 august şi susţine asumarea răspunderii.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Boc spune că legea salarizării va fi definitivată până la 14 august şi susţine asumarea răspunderii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei