Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2009 - Anul XIV, nr. 161 (4147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: N-am văzut-o pe Ridzi la şedinţa de săptămâna trecută, probabil a stat în Secretariat

Luni, 13 Iulie 2009 (14:01:09)

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după şedinţa BPN, că el personal nu a văzut-o pe Monica Iacob Ridzi la şedinţa de săptămâna trecută, explicând că aceasta a fost la un mnoment dat prezentă şi apoi a plecat.

Întrebat de ce a declarat săptămâna trecută că ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi, nu a fost la şedinţa partidului, deşi aceasta a fost prezentă pe tot parcursul întâlnirii, Gheorghe Flutur a spus: "Nu am spus că da sau nu, eu nu am văzut-o, după aceea m-am interesat, Monica Iacob Ridzi a fost la un moment dat, apoi a plecat. Nu s-a discutat, nu a luat cuvântul, eu personal nu am văzut-o, dar nu am dat un răspuns tranşant că nu a fost".

Flutur a ţinut să dea sigurări că la şedinţa de luni Monica Iacob Ridzi nu a fost prezentă.

"Dacă mă întrebaţi astăzi (luni, n.r.), nu am văzut-o, nu a fost la şedinţă astăzi. Iar săptămâna trecută, din câte m-am interest, fusese la un moemnt dat şi plecase. Probabil că a stat în secretariat, nu am de unde să ştiu", a continuat vicepreşedintele PDL.

Ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi, a fost prezentă, săptămâna trecută, la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PDL, potrivit unor surse participante la întâlnire, însă vicepreşedintele Gheorghe Flutur a afirmat, la final, că nu ştie de ce aceasta nu a participat. Monica Iacob Ridzi a venit, cel mai probabil, cu mult timp înainte de începerea şedinţei BPN, pentru a nu face declaraţii presei şi a preferat să părăsească sediul partidului în timpul briefingului susţinut de Gheorghe Flutur, pentru a evita, din nou, întâlnirea cu mass-media.

Întrebat de ce nu a fost prezentă şi ministrul Monica Iacob Ridzi la şedinţa BPN, pentru a da explicaţii în urma scandalului din ultima lună, Gheorghe Flutur a spus că nu ştie de ce aceasta nu a venit la întâlnire. "Nu ştiu să vă dau un răspuns, nu am discutat. (..) Nu a fost astăzi o temă pe ordinea de zi legat de problema ministerului Tineretului", a continuat el.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: N-am văzut-o pe Ridzi la şedinţa de săptămâna trecută, probabil a stat în Secretariat .
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: N-am văzut-o pe Ridzi la şedinţa de săptămâna trecută, probabil a stat în Secretariat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei