Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iul 2009 - Anul XIV, nr. 160 (4146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incident la Palatul Administrativ din Ploieşti, înaintea sosirii premierului Boc

Duminică, 12 Iulie 2009 (13:52:48)

 Filtrele de securitate ale Palatului Administrativ Ploieşti, unde duminică e aşteptat premierul Emil Boc au fost puse în dificultate de către o femeie care a intrat pe principala uşă de acces în instituţie şi a început să-i jignească pe gardieni, spunând că vrea să stea de vorbă cu Traian Băsescu.

Premierul Emil Boc este aştepat, duminică după-amiază, la Palatul Administrativ din Ploieşti, unde îşi au sediul Consiliul Judeţean Prahova, Prefectura şi Primăria Ploieşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cu câteva minute înainte de ora 13.00, oră la care era preconizată să înceapă întâlnirea premierului cu autorităţile judeţului Prahova, o femeie a intrat în clădirea Palatului Administrativ, pe la intrarea principală, s-a aşezat în mijlocul holului clădirii şi a început să le povestească ziariştilor că are informaţii conform cărora la Ploieşti ar sosi preşedintele Traian Băsescu şi că vrea să vorbească cu acesta şi să-i explice că de mai mulţi ani este hărţuită de către Poliţie pentru că este membră PDL. În momentul în care unul dintre angajaţii serviciului de securitate care asigură paza Palatului Administrativ Ploieşti a încercat să o conducă spre ieşire, femeia a refuzat: "Nu mă atingeţi că dau în dumneavoastră".

Întrebată ce mesaj are să-i adrese preşedintelui, femeia a spus: "Cum se poartă idioţii ăştia în România, Poliţia".

În cele din urmă, unii oficiali ai judeţului Prahova i-au rugat pe ziarişti să închidă camerele de luat vederi, iar femeia a fost condusă de doi jandarmi în afara clădirii.

Purtătorul de cuvânt al SPP, Bogdan Onea, a declarat că SPP nu are nici un filtru la intrarea în Palatul Administrativ Ploieşti.

Premierul Emil Boc este aşteptat, duminică după-amiază, la Ploieşti, unde urmează să aibă o întâlnire cu conducerea judeţului şi cu şefii instituţiilor deconcentrate din Prahova.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incident la Palatul Administrativ din Ploieşti, înaintea sosirii premierului Boc.
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incident la Palatul Administrativ din Ploieşti, înaintea sosirii premierului Boc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei