Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iul 2009 - Anul XIV, nr. 154 (4140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu, întrebat dacă a vorbit cu Boc despre menţinerea lui Ridzi în funcţie: Eu nu fac aşa ceva

Duminică, 5 Iulie 2009 (17:08:24)

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, duminică, întrebat de un jurnalist de la Antena 3 dacă a vorbit cu premierul Emil Boc despre menţinerea în funcţie a Monicăi Iacob-Ridzi, că el nu face "aşa ceva", adăugând că "trafic de influenţă făcea Voiculescu când îşi lua pământuri prin Bucureşti".

După ce a coborât de pe scena de pe care le-a vorbit participanţilor la Festivalul Bujorului de Munte de la Gura Râului, Băsescu s-a plimbat prin mulţime, făcând fotografii cu cei prezenţi, a luat copii în braţe, iar apoi s-a aşezat pe o pătură şi a ascultat muzică alături de localnici.

Înainte de a pleca, şeful statului şi soţia au mers la o terasă din zonă şi au mâncat bulz ardelenesc

"M-am simţit foarte bine, e ospitalitate, ca de obicei, în judeţul Sibiu, unde şi eu vin mereu cu drag", a spus el, în drum spre maşină.

El a fost întrebat de jurnalişti când va merge la Sibiu să îşi ridice titlul de cetăţean de onoare, Băsescu spunând că aşteaptă să fie invitat de primarul Sibiului, întrucât atunci cînd fusese chemat nu a putut merge, iar apoi nu a mai primit nicio invitaţie.

"Sper ca primarul Johannis să aibă amabilitatea să coreleze protocolul de la Primărie cu protocolul de la Cotroceni şi să mă invite să iau titlul. Când voi fi invitat voi veni, pentru că este o onoare pentru mine", a spus Băsescu.

Întrebat la ce s-a referit în discursul său, când a menţionat "vremurile grele", şeful statului a spus că "este o perioadă dificilă".

"E criză economică, în primul rând trebuie să o recunoaştem şi să nu o lăsăm să ne înfrângă. Este un lucru specific capitalismului. Criza la nivel global ne atinge şi pe noi, dar dacă ne văicărim toată ziua şi nu suntem solidari să o trecem, sigur o să o trecem mai greu", a spus el.

Întrebat de un jurnalist de la Antena 3 dacă a vorbit cu premierul Emil Boc despre menţinerea în funcţie a ministrului Monica Iacob Ridzi, Băsescu a răspuns: "Domnule, te rog să le transmiţi stăpânilor tăi de la Antena 3 că eu nu fac aşa ceva, trafic de influenţă făcea Voiculescu când îşi lua pământuri prin Bucureşti. Eu sunt Traian Băsescu şi preşedintele României. Nu fac ceea ce postul vostru a minţit ieri seară".

Imediat după aceea, Băsescu şi soţia sa au urcat în maşină, plecând spre municipiul Sibiu.

Traian Băsescu şi soţia sa au participat, duminică, la Gura Râului, la Festivalul Bujorului de Munte. Pe scena de unde s-a adresat mulţimii, şeful statului a spus că astfel de sărbători îi fac pe români să fie împreună, atât atunci când se bucură, cât şi în vremuri grele, iar ceea ce localnicii au dezvoltat în zonă este cea mai bună emblemă a lor.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, întrebat dacă a vorbit cu Boc despre menţinerea lui Ridzi în funcţie: Eu nu fac aşa ceva.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu, întrebat dacă a vorbit cu Boc despre menţinerea lui Ridzi în funcţie: Eu nu fac aşa ceva0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei