Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iul 2009 - Anul XIV, nr. 151 (4137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comandamentul Litoral 2009 a fost deschis oficial miercuri şi va funcţiona până la 31 august

Miercuri, 1 Iulie 2009 (17:50:25)

Comandamentul Litoral 2009 a fost deschis oficial, miercuri, şi va funcţiona până la 31 august, perioadă în care zeci de inspectori ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) vor supraveghea şi verifica unităţile turistice din staţiuni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, câteva zeci de inspectori ai ANPC detaşaţi de la oficiile din ţară vor avea ca obiectiv supravegherea serviciilor şi produselor, modul în care sunt respectate prevederile legale din domeniul protecţiei consumatorilor, primirea şi rezolvarea rapidă a reclamaţiilor, informarea consumatorilor, precum şi consilierea operatorilor economici.

Pentru o bună desfăşurare a activităţii Comandamentului 2009, pe litoral vor exista patru punct de lucru - la Constanţa (sediu central al OJPC), în Mamaia - de unde se va asigura supravegherea unitaţilor turistice din Mamaia şi Năvodari, la Costineşti - pentru staţiunile Costineşti, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, 23 August şi Techirghiol, respectiv la Neptun - pentru Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche. În plus, a fost constituită şi o echipă mobilă care se va ocupa de cele mai importante reclamaţii, care nu suferă amânare.

Preşedintele ANPC, Bogdan Marcel Pandelică, care a participat la deschiderea oficială a Comandamentului, a declarat că aşteaptă de la comisarii care vor fi detaşaţi din ţară, dar şi de la cei din Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, "să dea dovadă de un înalt profesionalism, de o înaltă ţinută morală şi să se implice activ în rezolvarea reclamaţiilor pentru a putea ajuta consumatorii să beneficieze de produse şi servicii de caltate".

Comandamentul Litoral 2009 va fi coordonat de preşedintele Comisariatului Regional Constanţa, Bogdan Dima, care a precizat că de la începutul acestei veri s-au înregistrat mai puţine reclamaţii comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Cele mai multe dintre acestea au vizat zgomotul în zona unităţilor de cazare, curăţenia plajelor şi interzicerea, de către unii operatori de plaje, de întindere a prosoapelor de plajă în zonele cu şezlonguri.

Cele mai multe nereguli au fost depistate în staţiunile din sudul litoralui, mai ales în Eforie Nord şi Costineşti, a menţionat Bogdan Dima.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comandamentul Litoral 2009 a fost deschis oficial miercuri şi va funcţiona până la 31 august.
 Vizualizări articol: 564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comandamentul Litoral 2009 a fost deschis oficial miercuri şi va funcţiona până la 31 august0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei