Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iun 2009 - Anul XIV, nr. 150 (4136)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Douăzeci de localităţi din opt judeţe, afectate de ploile şi vântul puternic din ultimele 24 de ore

Marţi, 30 Iunie 2009 (15:37:23)

Douăzeci de localităţi din opt judeţe au fost afectate, în ultimele 24 de ore, de ploi şi vânt puternic, fiind inundate peste 300 de locuinţe, curţi şi gospodării, iar acoperişurile a două blocuri au fost smulse de vânt, a anunţat, marţi, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), au fost inundate în total 76 de locuinţe, 244 de curţi şi gospodării, 19 beciuri, un subsol de bloc, cinci obiective socio-economice, 19 străzi, 15 hectare de teren arabil şi au fost smulse de vânt acoperişurile a două blocuri.

Astfel, în municipiul Adjud, din judeţul Vrancea, au fost inundate nouă străzi, 36 de curţi şi gospodării, şapte beciuri, o sală de clasă şi curtea unui grup şcolar.

În judeţul Buzău, au fost avariaţi doi stâlpi de tensiune din comunele buzoiene Bozioru şi Colţi, iar un podeţ a fost distrus de ape. Localităţile Glodeanu Sărat şi Ileana au rămas fără energie electrică, echipele SDEE Buzău acţionând pentru remedierea defecţiunilor. De asemenea, în comuna Bozioru, DC 85 s-a surpat o porţiune de doi metri, iar pe DN 10, pe raza comunei Măgura, un copac a căzut pe şosea.

În municipiul Călăraşi, din judeţul Călăraşi, au fost inundate zece străzi, 76 de locuinţe, 166 de gospodării şi un obiectiv socio-economic.

În municipiul Suceava, a fost inundat subsolul Spitalului Judeţean Suceava. Tot în judeţul Suceava, un copac a căzut pe şosea în comuna Valea Moldovei, DJ 177 C şi DN 17 au fost acoperite de aluviuni iar un podeţ a fost colmatat, în comuna Păltinoasa.

În judeţul Sălaj, pompierii au intervenit în oraşul Şimleul Silvaniei pentru evacuarea apei din 12 beciuri şi subsolul unei case parohiale. De asemenea, acoperişurile a două blocuri din localitate au fost smulse de vânt. Pompierii au mai intervenit în comuna Bocşa, unde biserica a fost lovită de trăsnet.

În judeţul Galaţi, în comuna Valea Mărului, şase gospodării au fost inundate, iar în comuna Corni alte 30 de gospodării şi 15 hectare de teren arabil au fost afectate.

În judeţul Vaslui, au fost inundate mai multe străzi din zona stadionului municipal, din cauza faptului că reţeaua de canalizare nu a făcut faţă precipitaţiilor abundente, precum şi trei subsoluri ale unor agenţi socio-economici.

În judeţul Tulcea, pompierii au intervenit în oraşul Babadag pentru evacuarea apei din cinci gospodării.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Douăzeci de localităţi din opt judeţe, afectate de ploile şi vântul puternic din ultimele 24 de ore.
 Vizualizări articol: 557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Douăzeci de localităţi din opt judeţe, afectate de ploile şi vântul puternic din ultimele 24 de ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei