Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 iun 2009 - Anul XIV, nr. 149 (4135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ghionea: După trei ani în Liga Campionilor nu e plăcut să ne luptăm pentru Liga Europa

Luni, 29 Iunie 2009 (17:07:02)

Fundaşul central al echipei Steaua, Sorin Ghionea, a declarat, luni, că jucătorilor "roş-albaştrii" nu le face plăcere să se lupte pentru un loc în grupele Ligii Europa după ce au evoluat trei ani consecutiv în Liga Campionilor, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

"Locul şase nu-mi face nicio plăcere, ţinând cont că am fost obişnuit cu performanţele şi cu o atmosferă fantastică. Nu ne rămâne decât să muncim de «n» ori mai mult decât până acum şi să reparăm greşelile. Până să intrăm în grupele Europa League, mai avem trei meciuri destul de dificile. Eu sunt optimist, dar trebuie să fiu şi realist şi să recunosc faptul că va trebui să muncim enorm pentru asta. Pe mine m-ar fi mulţumit să luptăm pentru UEFA Champions League, fiindcă după trei ani în această competiţie, nu este pe placul nimănui să ne luptăm pentru un loc în Europa League. Asta este viaţa! Va trebui să muncim şi anul viitor să profităm noi de şansa de a participă de pe primul loc în UEFA Champions League. Mai mult decât banii, la mijloc este orgoliul nostru este de a juca în cupele europene. Repet, însă, că Europa League nu se compară cu UEFA Champions League pentru noi", a spus Ghionea în cadrul unei conferinţe de presă susţinută în cantonamentul echipei Steaua din Austria.

Sorin Ghionea a negat că ar fi avut un conflict cu unul dintre coechipierii lui. "Nu am avut niciun fel de conflict cu niciun coleg. Consider că sunt doar speculaţii ale presei. Nu am avut nimic cu Pleşan, Goian sau Zapata, despre care s-a scris că s-a bătut cu mine în vestiar la Galaţi. Adevărul este în vestiarul nostru şi repet că nu s-a întâmplat nimic. E prea mult să transformi o discuţie într-un cerc de incidente. Eu nu am fost învăţat să pierd şi nu ştiu să o fac. Dacă a te dărui şi a da totul pentru echipă înseamnă să fii nervos şi să ai conflicte cu alţii, consider că s-a ajuns prea departe", a mai spus Ghionea.

Internaţionalul român a precizat că nu are nicio ofertă de a se transfera la un alt club. "În ceea ce priveşte un eventual transfer al meu, ştiu doar ce am văzut la televizor. În momentul în care va veni o ofertă avantajoasă pentru ambele părţi, o voi analiza. Nu pot face alte comentarii, deoarece nu m-a ofertat nimeni. Eu sunt sub contract cu Steaua şi vreau să mă concentrez pe ce se întâmplă aici. Sorin Paraschiv este un jucător bun şi foarte important. L-am avut coleg şi cred că este o achiziţie bună pentru Unirea Urziceni", a explicat el.

Sorin Ghionea afirmă că meciul din turul doi preliminar al Ligii Europa, în compania formaţiei Ujpest, nu va fi uşor. "Orice meci trebuie tratat cu seriozitate şi maximă dăruire, indiferent că este în Europa League sau în campionat. Aşa cred că vor fi tratate toate partidele noastre de acum încolo. Din punctul meu de vedere, nu va fi uşor cu Ujpest, ţinând cont că jucăm primul meci acasă. Va trebui să intrăm pe teren cu maxim de dăruire şi de ambiţie", a menţionat Ghionea.

Fundaşul îşi doreşte ca suporterii stelişti să fie din nou aproape de echipă. "La Steaua am obţinut cele mai mari performanţe şi satisfacţii. Tot ce am, am datorită Stelei, care mi-a oferit nişte suporteri minunaţi, o atmosferă fantastică din sânul echipei şi din stadion. Anul acesta ne-au lipsit suporterii şi atmosferă de pe Ghencea. Sper ca, prin jocuri şi rezultate, să-i aducem înapoi pe stadion, fiindcă s-a văzut că, în momentul în care atmosferă este apăsătoare, orice adversar rezistă cu greu în Ghencea", a precizat el.

Sorin Ghionea nu a dorit să facă o comparaţie între antrenorii pe care i-a avut la Steaua. "Din punctul meu de vedere, nu este frumos să fac o comparaţie între antrenori. Am lucrat cu mulţi antrenori: Lăcătuş, Olăroiu, Bergodi, Zenga, Protasov şi noi trebuie să respectăm indicaţiile fiecăruia. Din respect pentru fiecare dintre ei, nu pot face comparaţii", a mai spus el.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ghionea: După trei ani în Liga Campionilor nu e plăcut să ne luptăm pentru Liga Europa.
 Vizualizări articol: 465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ghionea: După trei ani în Liga Campionilor nu e plăcut să ne luptăm pentru Liga Europa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei