Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 iun 2009 - Anul XIV, nr. 149 (4135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Botoşani: Două fete, internate în spital după ce au fost muşcate de câinele unui agent de poliţie

Luni, 29 Iunie 2009 (14:35:16)

Două surori în vârstă de şapte şi trei ani, din municipiul Botoşani, sunt internate în spital cu mai multe plăgi după ce au fost atacate, duminică seară, de un câine ciobănesc german al unui agent de poliţie care a fost lăsat liber de copilul poliţistului, în timp ce tatăl său era într-o misiune.

Potrivit unor surse din Poliţie şi unor martori care au asistat la incident şi au văzut de unde a ieşit animalul, cele două fete se îndreptau spre magazinul din cartier când au fost atacate de câinele aparţinând lui Viorel Anton, agent al Poliţiei Rutiere Botoşani. Animalul fusese lăsat fără botniţă şi lesă de către fiul în vârstă de 12 ani al poliţistului, în timp ce tatăl său era într-o misiune de supraveghere a traficului, susţin sursele citate.

"Am auzit ţipetele fetelor. Două doamne ţipau, iar un adult a încercat să ţină câinele. Am luat copila de trei ani şi am băgat-o în magazinul din apropiere, apoi am luat un par şi am lovit câinele. Am sunat la ambulanţă de două ori, apoi am anunţat familia fetelor", a spus unul din martorii incidentului.

Potrivit martorilor evenimentului, animalul a scăpat din curtea casei şi le-a atacat, fără niciun motiv evident, pe cele două fetiţe.

Fetele au fost duse cu multiple plăgi muşcate, la Spitalul de Pediatrie din municipiu.

Potrivit unor surse din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, fata în vârstă de trei ani a fost muşcată de faţă, iar cea în vârstă de şapte ani de picioare şi fese.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, "pentru lăsarea fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri, faţă de proprietar s-a dispus sancţionarea contravenţională".

Ca urmare a plângerii prealabile formulate în cauză de părinţii fetelor, poliţiştii continuă cercetările faţă de proprietarul animalului pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Botoşani: Două fete, internate în spital după ce au fost muşcate de câinele unui agent de poliţie.
 Vizualizări articol: 417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Botoşani: Două fete, internate în spital după ce au fost muşcate de câinele unui agent de poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei