Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iun 2009 - Anul XIV, nr. 148 (4134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bianca Elena Constantin a câştigat concursul Miss Universe România

Duminică, 28 Iunie 2009 (14:05:06)

Bianca Elena Constantin, o tânără de 20 de ani din Piatra Neamţ, a fost aleasă, sâmbătă seară, să reprezinte România în finala Miss Universe, care va avea loc pe 23 august, în Bahamas.

Bianca Elena Constantin a câştigat titlul de Miss Universe România în urma unui concurs care a avut loc sâmbătă seară, la Bucureşti, la Băneasa Shopping City, şi a fost difuzat în direct de postul TVR 1. Ea a primit coroana de ambasadoare a frumuseţii chiar de la actuala Miss Universe, Dayana Mendoza, din Venezuela.

La concurs au participat 23 de finaliste, care au avut de trecut următoarele probe: prezentare generală, costum popular, costum de baie, rochie de seară - în timpul căreia concurentele au răspuns la câte o întrebare de personalitate - , cultură generală şi inteligenţă.

În urma concursului au fost alese câştigătoare următoarele concurente: Miss Fotogenie (titlu oferit în exclusivitate de membrii juriului) - Maria Liana Timiş, Miss Popularitate (titlu oferit de telespectatori) - Elena Cristina Oprea, Premiul Presei - Bianca Elena Constantin, locul al III-lea - Natalia Oneţ, locul al II-lea - Maria Liana Timiş şi locul I - Georgeta Filip.

Bianca Elena Constantin are 20 de ani, este din Piatra Neamţ şi este studentă în anul II la Facultatea de Drept. Îşi doreşte să ajungă prezentatoare de televiziune şi, mai mult, să aibă propria emisiune.

Din juriul concursului Miss Universe România au făcut parte, pe lângă Dayana Mendoza, Stefania Magidson, preşedinte al Fundaţiei Blue Heron, designerul Doina Levintza, Octavian Radu, preşedinte RTC Group, Mike Costache, preşedinte Miss Universe România, Monica Grosu Tusac, reprezentanta României la Miss Universe 1995, Sorin Constantinescu, preşedinte Regent Casino Bucharest, Anastasia Soare, preşedinte Anastasia Beverly Hills, Daniela Nane, actriţă şi reprezentanta României la Miss Universe 1991, şi Arthur Popa, director Operaţiuni Comerciale Băneasa Developments.

Votul publicului, exprimat telefonic, a contat în proporţie de 50%.

Preşedintele Miss Universe România, Mike Costache, a declarat la o conferinţă de presă, care a avut loc vineri, că acest concurs, reluat după 11 ani, este un "produs de turism". "Este extrem de greu de organizat un asemenea concurs, mai ales că lumea crede că aceste concursuri sunt aranjate în avans" a spus Mike Costache. El a precizat că premiile acordate la concurs sunt în valoare totală de 100.000 de euro, în timp ce restul costurilor se ridică la 378.000 de euro. "Această etapă este primul pas. Viziunea este ca noi să fim gazda Miss Universe", a mai spus Mike Costache.

Concursul, transmis în direct pe TVR 1, a fost prezentat de vedetele TVR Valentina Ionescu şi Cătălin Sava.

Printre invitaţii serii s-au numărat trupa de street dance Freakquency, violonistul Ştefan Cigu - a cărui soţie, cântăreaţa Matilda Pascal Cojocăriţa, a fost Miss România în 1979 - şi interpretul la fluier Dumitru Zamfira, care au acompaniat proba costumului popular, Ansamblul de căluşari din Dobrun (jud. Olt), Crispus The Art of Fire, un grup de dansatori sportivi, campioni ai României, şi Mihai Trăistariu.

Finala Miss Universe va avea loc pe 23 august, în Paradise Island, Bahamas. Concursul va fi difuzat de postul de televiziune NBC şi va fi transmis în 170 de ţări.

Miss Universe este un concurs de frumuseţe anual, organizat de Miss Universe Organization, firmă deţinută de Donald Trump din 1996, şi în parteneriat cu NBC, din 2003, când postul tv a câştigat drepturile de difuzare. Concursul Miss Universe a fost difuzat prima oară pe posturile de televiziune în anul 1955 şi a devenit unul dintre cele mai populare şi mediatizate competiţii de frumuseţe din lume.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bianca Elena Constantin a câştigat concursul Miss Universe România.
 Vizualizări articol: 467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bianca Elena Constantin a câştigat concursul Miss Universe România5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei