Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iun 2009 - Anul XIV, nr. 132 (4118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marko: Europarlamentarii UDMR nu vor fi de acord cu intrarea lui George Becali în grupul PPE

Marţi, 9 Iunie 2009 (14:59:56)

Europarlamentarii UDMR nu vor fi de acord cu intrarea lui George Becali în grupul PPE din Parlamentul European deoarece acesta a candidat "în culorile PRM", potrivit declaraţiei făcute, marţi, de preşedintele Uniunii, Marko Bela.

"Noi, personal, cu domnia sa nu am avut niciun fel de litigii, (...), dar a intrat în Parlamentul European în culorile PRM şi nu vom fi de acord ca europarlamentarii PRM să vină în Partidul Popular European", a declarat el, întrebat despre poziţia Uniunii faţă de intenţia lui Becali de a intra în grupul PPE.

El a explicat că George Becali a fost ales după ce a candidat pe lista unui partid care nu face parte din PPE şi, în consecinţă, are nevoie, pentru a intra în acest grup, de acordul parlamentarilor din România care fac parte din ace st grup politic.

Pe de altă parte, Marko Bela a menţionat că, de această dată, europarlamentarul Lasylo Tokes, care a fost ales pe listele Uniunii nu va mai avea nevoie de un acord prealabil pentru a face parte din grupul PPE din Parlamentul European.

"Acum, fiind pe lista UDMR, nu va mai fi nevoie de acordul celorlalţi pentru a fi membru în PPE”, a arătat liderul UDMR, adăugând că, până în prezent, nu a discutat acest subiect cu Laszlo Tokes.

Candidatul PRM George Becali s-a aflat, duminică, pentru câteva minute, în faţa sediului PDL din Aleea Modrogan 22, unde a discutat cu Cristache Rădulescu, preşedintele CJ Ilfov, după care a spus că a venit să negocieze cu PDL şi să primească acordul de a adera la familia popularilor europeni, fiind sigur că este deja eurodeputat.

Becali s-a oprit cu maşina, duminică, în faţa sediului PDL, a vorbit cu un şofer, iar la scurt timp a ieşit din sediul partidului Cristache Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, liderul filialei PDL din judeţ.

Cristache Rădulescu l-a salutat pe Becali cu formula "Comandante, ce faci comandante?", iar cei doi au discutat pentru câteva minute, după care democrat-liberalul a plecat.

Becali le-a spus ziariştilor, după plecarea lui Cristache, că a venit pentru aranjamente legate de intrarea în familia populară europeană.

"Eu sunt deja europarlamentar, de aia am venit, ca să facem... aranjamente pentru Parlamentul European, pentru familia popularilor", a spus Becali, întrebat de ce a venit la sediul PDL.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marko: Europarlamentarii UDMR nu vor fi de acord cu intrarea lui George Becali în grupul PPE.
 Vizualizări articol: 442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marko: Europarlamentarii UDMR nu vor fi de acord cu intrarea lui George Becali în grupul PPE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei