Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mai 2009 - Anul XIV, nr. 101 (4087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PNL lansează, joi, echipa şi programul pentru PE, Orban anunţă o campanie cât se poate de austeră

Luni, 4 Mai 2009 (15:30:32)
Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că liberalii îşi vor lansa echipa şi programul pentru Parlamentul European într-un eveniment care va avea loc, joi, la Palatul Parlamentului, menţionând, în ceea ce priveşte campania, că va fi una "cât se poate de austeră".

"Am discutat în BPC de evenimentul de joi, în care vom prezenta echipa liberală pentru Parlamentul European (PE) şi programul echipei liberale pentru PE. Sâmbătă, la Braşov, vom avea procedura oficială de desemnare a candidatului la preşedinţie al PNL", a susţinut Ludovic Orban.

Întrebat dacă liberalii şi-au stabilit sloganul, Orban a menţionat că sloganul va fi prezentat public în momentul oportun.

"Sloganul va fi prezentat public în momentul în care vom considera că e bine şi util. Dar sloganul nostru este unul care nu va fi foarte nou. Noi acţionăm de 20 de ani în interesul cetăţeanului şi la fel vom acţiona şi la nivelul Parlamentului European", a precizat Orban.

În ceea ce priveşte bugetul pentru campania electorală, liderul PNL a menţionat că bugetul "depinde de capacitatea liberalilor de a colecta".

"Va fi o campanie cât se poate de austeră, în care va conta implicarea bazei PNL într-o campanie directă, în legătură faţă-n-faţă cu cetăţeanul", a precizat Ludovic Orban.

Întrebat ce trupe de artişti vor fi contractate de PNL în campania electorală, liderul liberal a menţionat că nu este momentul transformării campaniei într-un show.

"Nu cred că e momentul astăzi în România să transformăm campania într-un show prin care să arătăm altceva decât vrem noi să arătăm. Ne vom baza pe proiectele noastre pe care le avem la PE, pe implicarea extrem de serioaasă parlamentarilor liberali în susţinerea unor decizi la nivelul PE care să fie în favoarea României", a conchis Orban.

Surse din PNL au declarat pentru MEDIAFAX că la ora actuală liberalii discută trei sloganuri, unul principal, stabilit săptpămâna trecută - "Apărăm interesele tale în Europa!", şi două subvariante propuse în urma focusurilor teritoriale realizate în ultima săptămână: "Bani pentru români, bani europeni!" şi "Europa e liberală!".

Cele trei sloganuri vor fi discutate, luni seară, într-o nouă şedinţă pe campanie, în urma căreia ar putea suferi modificări, liberalii care se ocupă de campania europarlamentară, alături de şeful de campanie Rareş Mănescu, urmând să decidă, dacă cele trei sloganuri vor fi folosite pe zone sau în acelaşi timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL lansează, joi, echipa şi programul pentru PE, Orban anunţă o campanie cât se poate de austeră.
 Vizualizări articol: 452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL lansează, joi, echipa şi programul pentru PE, Orban anunţă o campanie cât se poate de austeră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei