Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2009 - Anul XIV, nr. 76 (4062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: CExN a decis să candidez la prezidenţiale, sunt convins că voi câştiga

Joi, 2 Aprilie 2009 (17:03:34)

Mircea Geoană a declarat, joi, că membrii CExN au decis ca preşedintele PSD să candideze la preşedinţia României, că a primit propunerea cu "extrem de multă plăcere", că este convins că va câştiga cu sprijin din partea românilor şi de la Dumnezeu.

El a spus că CExN a decis convocarea unui Consiliu Naţional care să organizeze un Congres, menţionând că s-a luat hotărârea ca la Congres să fie recomandată desemnarea preşedintelui PSD pentru candidatura, din partea partidului, la funcţia supremă în stat.

"Am decis convocarea unui Consiliu Naţional care să aibă ca scop pregătirea unui Congres pentru desemnarea candidatului PSD la preşedinţia României. Îmi face extrem de multă plăcere şi sunt onorat de faptul că există astăzi, prin votul Comitetului Executiv Naţional, recomandarea ca preşedintele partidului să candideze pentru această funcţie importantă la conducerea României", a declarat Geoană după şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN).

El a arătat că votul CExN a fost dat în unanimitate în favoarea recomandării ca Mircea Geoană să fie desemnat candidat la alegerile prezidenţiale.

"Urmează să stabilim un Consiliu Naţional în care să putem să avansăm Congresului această propunere pentru îndeplinirea formalităţilor statutare", a precizat Geoană, care a arătat că va recomanda Biroului Permanent Naţional (BPN) convocarea Consiliului Naţional înainte de începerea campaniei pentru europarlamentare, urmând ca la nivelul Consiliului Naţional să se stabilească data Congresului extraordinar pentru desemnarea candidatului.

Întrebat dacă lista candidaturilor la prezidenţiale rămâne deschisă, Geoană a precizat: "Din punct de vedere teoretic, da. Dar cred că decizia de astăzi, unanimitatea cu care Comitetul Executiv s-a pronunţat, clarifică lucrurile la PSD".

"Mă pregătesc să candidez şi sunt convins că, cu şanse bune, cu muncă multă şi cu puţin noroc de la Dumnezeu şi de la români, voi fi viitorul preşedinte al României", a menţionat Geoană.

El a menţionat, întrebat dacă s-a renunţat la ideea unui Congres la care să fie votată conducerea partidului, că evenimentul va avea rolul de a desemna candidatul la preşedinţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: CExN a decis să candidez la prezidenţiale, sunt convins că voi câştiga.
 Vizualizări articol: 441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: CExN a decis să candidez la prezidenţiale, sunt convins că voi câştiga0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei