Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2009 - Anul XIV, nr. 75 (4061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolăescu: Şeful comisiei SRI, Cezar Preda, vârf de lance al lui Băsescu şi al PDL pe teme delicate

Miercuri, 1 Aprilie 2009 (17:21:48)
Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a declarat, miercuri, că deputatul PDL Cezar Preda "este vârf de lance al lui Traian Băsescu şi al PDL, pe teme delicate şi, uneori, ingrate", el răspunzând astfel criticilor formulate de acesta la adresa pachetului de legi privind siguranţa naţională iniţiat de PNL.

Nicolăescu a făcut acest comentariu la întrebarea unui ziarist referitoare la faptul că Cezar Preda, preşedintele Comisiei parlamenatre SRI, a criticat, într-un comunicat de presă, pachetul de legi privind siguranţa naţională, iniţiat de PNL şi aflat la Parlament.

"Tot ce vine de la adversarii politici este rău, este în tradiţia noastră", a spus Eugen Nicolăescu, într-o conferinţă de presă, referindu-se la refuzul reprezentanţilor PDL şi ai PSD de a continua dezbaterile din Parlament pe tema pachetului de legi elaborat de liberali.

Conducerile comisiilor pentru apărare şi ale SRI şi SIE au decis, miercuri, să înainteze Birourilor Permanente ale Parlamentului propunerea de înfiinţare a unei comisii parlamentare speciale pentru elaborarea unui pachet de legi care să reglementeze domeniul securităţii naţionale.

Potrivit unui comunicat de presă al Comisiei parlamentare de supraveghere a activităţii SRI, semnat de preşedintele comisiei, Cezar Preda (PDL), în 1 aprilie a avut loc o întâlnire a conducerilor celor patru comisii parlamenatre cu reprezentanţi ai SRI şi ai Comunităţii Naţionale de Informaţii, pe tema pachetului de legi privind securitatea naţională.

"Concluzia desprinsă în urma discuţiilor este aceea că pachetul legilor securităţii naţionale, aflat în Parlament (şi iniţiat de PNL-n.r.), este depăşit de realităţile actuale şi nu corespunde strategiei naţionale de securitate", se arată în comunicatul comisiei parlamentare de control al activităţii SRI.

În comunicat se precizează că "membrii comisiilor de specialitate şi-au exprimat dorinţa să adopte un pachet de legi care să nu fie perimat".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolăescu: Şeful comisiei SRI, Cezar Preda, vârf de lance al lui Băsescu şi al PDL pe teme delicate.
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicolăescu: Şeful comisiei SRI, Cezar Preda, vârf de lance al lui Băsescu şi al PDL pe teme delicate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei