Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2009 - Anul XIV, nr. 74 (4060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu către jurnalistul Andrei Bădin: "Băi, caraghiosule! "

Marţi, 31 Martie 2009 (16:46:44)
Preşedintele Traian Băsescu a avut, marţi, la sosirea în Palatul Parlamentului, un schimb de replici cu cei aflaţi într-un studio mobil al Antenei 3, unde erau invitaţi liderii PNL Călin Popescu Tăriceanu şi Teodor Meleşcanu, adresându-i-se jurnalistului Andrei Bădin cu formula "Băi, caraghiosule!".

Evenimentul a avut loc în momentul în care şeful statului, însoţit de preşedintele Senatului, Mircea Geoană, şi de cel al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, mergeau pe holul Parlamentului către plenul reunit, unde erau sărbătoriţi 60 de ani de la înfiinţarea NATO.

Băsescu, observând persoanele strânse în studioul de televiziune, le-a spus, râzând: "Daţi ceva şi cu Ioana Băsescu!". Răspunsul unuia dintre cei aflaţi acolo a fost: "Dăm, dăm!".

"Băgaţi, că e NATO!", a continuat preşedintele, tot râzând, în timp ce se deplasa către sala de plen. Răspunsul din studio a venit imediat: "Aşteptăm să ne povestiţi".

La această replică, preşedintele Băsescu şi-a întors privirea şi a răspuns: "Băi, caraghiosule!".

Continuându-şi drumul pe holul Parlamentului către sala de plen, Mircea Geoană i-a spus şefului statului: "E politizată toată chestia". Băsescu i-a replicat: "Păi o să le explic".

"Bănuiesc că eu am fost cel căruia şeful statului i s-a adresat", a declarat, pentru MEDIAFAX, jurnalistul Andrei Bădin.

Acesta a precizat că el a fost cel care a intrat în dialog cu preşedintele, susţinând că i-a răspuns acestuia "politicos", invitându-l să ia parte la emisiunea care tocmai urma să înceapă şi să lămurească situaţiile relatate recent de media în legătură cu Ioana Băsescu şi modul în care ea ar fi cumpărat o locuinţă în cartierul din Băneasa realizat de firma controlată de Puiu Popoviciu.

Bădin a precizat că în ambele rânduri el a fost cel care a dialogat cu şeful statului, invitându-l de fiecare dată să dea explicaţii în studioul mobil al Antenei 3. El a arătat că a fost singurul bărbat dintre cei prezenţi în studio, care a intrat în dialog cu şeful statului, alături de el fiind doar colega sa Paula Rusu.

"Cei doi invitaţi, Tăriceanu şi Meleşcanu, nu i-au replicat lui Băsescu. Doar eu şi, imediat după mine, şi colega mea Paula Rusu. Din moment ce nu a spus «Caraghioaso!», ci «Caraghiosule!», înseamnă că eu am fost cel vizat", a spus Bădin.

Acesta s-a declarat dezamăgit de reacţia şefului statului "la o invitaţie politicoasă", acuzându-l pe Băsescu de lipsa bunei creşteri.

"Păcat că aşa a înţeles dânsul să răspundă unei invitaţii politicoase! Asta denotă faptul că nu este bine crescut, că nu are cei şapte ani de-acasă", a spus Bădin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu către jurnalistul Andrei Bădin: \"Băi, caraghiosule! \".
 Vizualizări articol: 469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu către jurnalistul Andrei Bădin: \"Băi, caraghiosule! \"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei