Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mar 2009 - Anul XIV, nr. 65 (4051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolai: România nu mai are nevoie de "mapa profesională" a lui Băsescu, astăzi decidem viitorul lui

Vineri, 20 Martie 2009 (14:06:59)
Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, vineri, la Congresul PNL, că "România nu mai are nevoie de mapa profesională a lui Traian Băsescu", arătând că liberalii vor decide astăzi "viitorul lui Băsescu".

"Astăzi decidem viitorul lui Traian Băsescu", a spus Norica Nicolai, menţionând că nu se referă la un candidat la prezidenţiale din partea PNL, ci la forţa PNL de a-l opri pe Băsescu, pe care l-a caracterizat prin "populism, demagogie, incompetenţă şi totalitarism".

"România nu mai are nevoie de mapa profesională a lui Traian Băsescu", a mai spus vicepreşedintele PNL, a cărei numire la Ministerul Justiţiei a fost respinsă de către preşedintele Băsescu din cauza unor nereguli în "mapa profesională".

Ea a adăugat că liberalii au şansa, prin congres, să devină singura opoziţie credibilă la politica promovată de Traian Băsescu şi o alternativă la acest mod de conducere".

"Suntem în poziţia de a-l detrona? Unii spun că da, alţii că nu (..) Eu sunt convinsă că putem fi opoziţia la politica fãcută de Băsescu", a spus Norica Nicolai, precizând că există o singură condiţie pentru acest lucru: "Să nu ne conducă ura care îl conduce pe Traian Băsescu".

Ea a mai spus că liberalii sunt o tradiţie, o sumă de valori şi un proiect de viitor care nu se schimbă, o constantă în istoria României.

"Noi nu am apărut din spuma societăţii comuniste. Nu suntem expresia intereselor sau ambiţiei cuiva", a mai spus Nicolai.

Referitor la actuala coaliţie aflată la guvernare, Nicolai a spus că "foamea de resurse fără preţ îi va înlătura de pe scena politică".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolai: România nu mai are nevoie de \"mapa profesională\" a lui Băsescu, astăzi decidem viitorul lui.
 Vizualizări articol: 468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicolai: România nu mai are nevoie de \"mapa profesională\" a lui Băsescu, astăzi decidem viitorul lui0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei