Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mar 2009 - Anul XIV, nr. 63 (4049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: PSD e loial guvernării câtă vreme coaliţia funcţionează în condiţii de parteneriat egal

Miercuri, 18 Martie 2009 (13:26:15)
Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, miercuri, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, că PSD este loial guvernării din care face parte atâta vreme cât interesele electoratului propriu vor fi respectate şi coaliţia va funcţiona în condiţii de parteneriat egal.

Geoană a spus că PSD trebuie să nu cadă în capcana politică a unui joc politic inerent campaniei electorale prezidenţiale.

"Obligaţia noastră ca partid este să menţinem stabilitatea politică în România şi să nu cădem în capcana unui joc de imagine de tip electoral, pe care un anumit lider politic încearcă să îl facă în această perioadă. Suntem loiali guvernării din care facem parte şi intereselor generale ale ţării atâta vreme cât interesele electoratului nostru vor funcţiona şi vor fi respectate în condiţii de parteneriat egal. Acesta este principiul Parteneriatului pentru România şi când acest principiu nu va fi respectat, partidul nostru are dreptul şi obligaţia să reacţioneze pe măsură”,a spus liderul PSD.

Geoană a apreciat că România are nevoie de stabilitate politică şi nu de o campanie prezidenţială timpurie.

"Ţara are nevoie de stabilitate, de linişte şi de predictibilitate politică (...) şi nu de începerea unei campanii electorale prezidenţiale care îndepe deja să înmugurească în dezbaterea publică, are nevoie de un pachet de soluţii care să scoată ţara din recesiunea economică care începe deja să apară la orizont", a afirmat el.

Preşedintele PSD a anunţat, pe de altă parte, că săptămâna viitoare va fi convocat un nou Comitet Executiv, care să stabilească principalele criterii ale campaniei electorale pentru Parlamentul European şi să finalizeze lista de candidaţi ai partidului la alegerile pentru PE.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: PSD e loial guvernării câtă vreme coaliţia funcţionează în condiţii de parteneriat egal .
 Vizualizări articol: 369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: PSD e loial guvernării câtă vreme coaliţia funcţionează în condiţii de parteneriat egal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei