Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mar 2009 - Anul XIV, nr. 50 (4036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iliescu, întâmpinat de ziua sa cu lumânări aprinse şi numit "criminal" de un grup de tineri

Marţi, 3 Martie 2009 (13:47:27)
Un grup de opt studenţi care se autointitulează "Noii golani" a venit, marţi, la biroul lui Ion Iliescu din strada Atena, unde acesta urmează să îşi serbeze ziua de naştere, au aprins lumânări în semn de protest şi l-au numit "criminal", stârnind o contrareacţie din partea revoluţionarilor.

Grupul de tineri l-au aşteptat, marţi dimineaţă, la sediul din strada Atena, pe fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, care primeşte în această zi pe cei care doresc să îl felicite cu ocazia împlinirii a 79 de ani.

Studenţii sunt îmbrăcaţi cu geci având tricolorul ţării pe mânecă şi cocarde reprezentând steagul României. Ei poartă şi tricouri negre, pe care sunt inscripţionate spânzurători şi mesajele: "Criminal" "Vinovat de crimă" şi "Basarabia- pământ românesc".

Tinerii au aprins mai multe lumânări în faţa sediului, despre care au spus că sunt aprinse în memoria celor care au murit în Revoluţia din 1989.

Unii dintre revoluţionarii prezenţi la eveniment le-au reproşat faptul că sunt prea tineri să fi participat la Revoluţie şi le-au spus că ei sunt cei care au aruncat cu monede în Ion Iliescu, la cimitirul Eroilor Revoluţiei.

Unul ditnre revoluţionari l-a împins, îmbrâncindu-l cu mâinile pe unul dintre cei care au aprins luimânările, i s-a adresat cu termenul "puţoi" şi a rupt cu piciorul lumânările aşezate de tineri la baza unui ciopac.

În momentul în care fostul şef de stat Ion Iliescu şi-a făcut apariţia, unul dintre tinerii din grupul autotintitulat "Noii golani" i s-a adresat cu cuvântul "criminalule", reproşându-i acestuia victimele de la Revoluţie şi de la mineriade.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iliescu, întâmpinat de ziua sa cu lumânări aprinse şi numit \"criminal\" de un grup de tineri.
 Vizualizări articol: 467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iliescu, întâmpinat de ziua sa cu lumânări aprinse şi numit \"criminal\" de un grup de tineri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei