Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mar 2009 - Anul XIV, nr. 49 (4035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Năstase: Un candidat PSD "fără dinţi" la alegerile prezidenţiale are şanse foarte mici

Luni, 2 Martie 2009 (12:59:29)
Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, luni, că, în condiţiile în care formaţiunea sa va avansa un candidat la prezidenţiale "fără dinţi", mergând pe o formulă "liniştită" şi "moale", acesta va avea şanse foarte mici să câştige competiţia electorală din iarnă.

Întrebat dacă pentru credibilizarea candidatului PSD este nevoie de ruperea PSD de PDL, respectiv de ieşirea de la guvernare, Năstase a precizat: "Spun un lucru pe care îl gândesc foarte mulţi. Cei care se gândesc la ideea unui candidat cu şanse din partea PSD la prezidenţiale iau în calcul că un astfel de candidat, pentru a fi credibil, trebuie să vină cu un un mesaj alternativ, diferit de Traian Băsescu".

"În condiţiile în care, acum, Traian Băsescu ţine foarte aproape de el echipa PSD, e foarte greu să vii cu un mesaj alternativ, critic, dur, în continuarea mesajului nostru din ultimii patru ani. PSD este, totuşi, partidul care a avansat ideea suspendării lui Traian Băsescu pentru acţiune necosntiuţională şi s-a bătut pentru demiterea lui", a adăugat Năstase.

El a aprecizat că, în acest moment, o parte din electoratul PSD este derutat de mesajul dat de social-democraţi.

"În măsura în care PSD va merge cu o variantă foarte liniştită, moale, o variantă fără dinţi în campania electorală, un astfel de candidat are şanse mai mici", a subliniat Năstase.

Întrebat dacă varianta "fără dinţi" este dată de candidatura lui Mircea Geoană, Năstase a spus: "Eu vorbesc în general. Nu mă refer la persoane acum. Am discutat despre profilul pe care l-ar avea un astfel de candidat".

Năstase a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că este dispus să candideze la Preşedinţie dacă partidul îl va desemna şi că nu şi-ar da demisia din PSD pentru a candida din postura de independent la alegerile prezidenţiale din acest an.

"Nu voi candida decât în măsura în care PSD mă va desemna pentru o astfel de candidatură", a spus preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase: Un candidat PSD \"fără dinţi\" la alegerile prezidenţiale are şanse foarte mici.
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Năstase: Un candidat PSD \"fără dinţi\" la alegerile prezidenţiale are şanse foarte mici0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   20 de ani degeaba trimis de
( 3 mar 2009, 11:15:28
Foarte bine faceti domnule Nastase luati si candidati ca daca iesiti presedinte mai scapati 5 ani de urmarire in cazurile acelea "regizate" de cineva nici dumneavoastra nu stiti de unde . Nu pot sa cred in ce stare a ajuns tara asta, sa mai ai curajul dupa atata timp sa mergi cu frunte sus cand tu te stii cu musca pe caciula. Nu este vina decat a noastra pentru ca vorbim, vorbim si iar vorbim. Daca Nastase castiga presedentia chiar am sa emigrez. Nu este posibil domnule sa inchidem ochii la atata nesimtire.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei