Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 dec 2008 - Anul XIII, nr. 303 (3984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Într-o perioadă mai liniştită, România "îşi permitea tangoul între premier şi preşedinte"

Luni, 29 Decembrie 2008 (17:20:34)
Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, luni, că va fi foarte apropiat de noul Guvern întrucât ţara trece printr-o perioadă dificilă şi a apreciat drept necesară o colaborare mai bună între instituţiile statului, România nemaipermiţându-şi "tangoul între premier şi preşedinte".

Geoană a declarat, la Craiova, la o întâlnire cu presa locală, că va fi foarte apropiat de noul Guvern întrucât România trece printr-o perioadă dificilă, în care trebuie "să existe o foarte strânsă conlucrare, de la preşedinte, la preşedintele Senatului, la oamenii politici importanţi din PSD şi PDL", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Cred că perioada aceasta foarte dură de coabitare între preşedinte şi premier ne-a arătat limitele şi costurile pentru societate. Cred că o perioadă colaborarea mai bună între preşedinte şi Guvern, între Parlament şi Guvern, între preşedinte, Guvern şi Parlament reprezintă o necesitate, într-o situaţie de criză", a spus preşedintele PSD.

Geoană a apreciat că într-o perioadă mai liniştită România îşi permitea "tangoul" între preşedinte şi premier, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani.

"Dacă era o perioadă mai liniştită poate că ne mai permiteam un pic de tango cum a fost în ultimii doi ani sau trei ani. Cred că situaţia este mult prea serioasă ca să ne mai certăm. Trebuie să dăm toţi dovadă de bună-credinţă şi să mai lăsăm de la noi", a mai spus Geoană.

Preşedintele Senatului a adăugat că susţinerea pe care preşedintele Traian Băsescu a arătat-o noului Guvern reprezintă "un plus în această perioadă dificilă".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Într-o perioadă mai liniştită, România "îşi permitea tangoul între premier şi preşedinte".
 Vizualizări articol: 437 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Geoană: Într-o perioadă mai liniştită, România "îşi permitea tangoul între premier şi preşedinte"1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei