Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 dec 2008 - Anul XIII, nr. 290 (3971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan: Obiectivul meu este formarea Guvernului în zece zile

Miercuri, 10 Decembrie 2008 (13:39:17)
Premierul desemnat de către şeful statului, Theodor Stolojan, a anunţat, miercuri, că unul dintre obiectivele principale pe care le urmăreşte este formarea Guvernului, în zece zile, astfel încât să fie investit până în 22 decembrie, arătând că este convins că acesta va trece de votul Parlamentului.

Theodor Stolojan a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, după anunţul şefului statului privind desemnarea sa în calitate de prim-ministru, că mulţumeşte PDL, care l-a susţinut în întreaga activitate ca membru şi i-a acordat încrederea când a decis să facă propunerea ca el să fie propus pentru această funcţie.

"Misiunea mea este clară", a spus Theodor Stolojan, anunţând că va colabora cu reprezentanţii PDL, cu reprezentanţii PSD şi cei ai UDMR, cele două formaţiuni care şi-au manifesdtat dorinţa de a colabra la guvernare cu democrat-liberalii, în ideea de a realiza programul de guvernare, în noile condiţii în care se află România, ca efect al crizei şi recesiunii economice din ţările dezvoltate.

Stolojan a arătat că al doilea obiectiv al său este ca "în zece zile, să formeze Guvernul pe care să îl prezinte în Parlament pentru votul de investitură".

El a amintit că în urma întâlnirii dintre şeful statului şi partidele parlamentare, din ultima perioadă, s-a ajuns la concluzia că este necesar ca noul Executiv să fie investit, cel mai târziu în data de 22 decembrie.

"Dacă acest Guvern va fi investit, şi sunt convins că va fi investit, avem două misiuni extrem de urgente", a mai spus premierul desemnat, menţionând proiectul de guvern pe 2009 şi a relansarea reformelor esenţiale pentru progresul României, percum cele din educaţie şi sănătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan: Obiectivul meu este formarea Guvernului în zece zile .
 Vizualizări articol: 386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolojan: Obiectivul meu este formarea Guvernului în zece zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei