Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Nu am avut nicio întâlnire cu nimeni, informaţiile fac parte din programe de intoxicare

Vineri, 28 Noiembrie 2008 (16:51:09)
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că "nu a avut nicio întâlnire cu nimeni" şi va respecta conduita pe care a avut-o în toată campania, referindu-se la "informaţiile care circulă, privind întâlniri cu PSD şi desemnarea premierului, spunând că "fac parte din programele de intoxicare".

"Dac cineva are întrebări despre informaţia care este circulată acum, în mijloace electronice, legat de întâlniri cu PSD-ul, desemnarea primului-ministru: face parte din programele de intoxicare. Nu am avut nico întâlnire cu nimeni şi voi respecta conduita pe care am adoptat-o până la capătul campaniei şi în continuare pe reperele pe care vi le-am făcut publice acum", a spus Băsescu.

În declaraţia de presă de la Cotroceni, şeful statului a făcut o trecere în revistă a "posibilului calendar" al evenimentelor care vor avea loc după încheierea alegerilor şi până la instalarea noului guvern.

El şi-a exprimat speranţa ca procesul care va duce la instalarea noului Guvern să se încheie înainte de Sărbătorile de iarnă.

La încheierea declaraţiei, el i-a îndemnat pe ziariştii prezenţi la Cotroceni să meargă la vot pe 30 noiembrie.

În presă, au circulat, vineri, informaţii potrivit cărora liderii PSD Mircea Geoană, Miron Mitrea şi Cristian Diaconescu s-ar fi întâlnit, joi seară, cu preşedintele Traian Băsescu şi cu lideri ai PDL.

Potrivit acestor informaţii, la întâlnire s-ar fi stabilit formarea, după alegeri, a unui guvern PDL-PSD, în care funcţia de premier să o deţină Mircea Geoană.

Şi PDL a dezminţit, vineri, categoric speculaţiile apărute în presă cu privire la o întâlnire care ar fi avut loc joi seară, cu conducerea PSD, la care s-ar fi stabilit componenţa viitorului Guvern.

"Partidul Democrat Liberal dezminte categoric speculaţiile din presă referitoare la o întâlnire azi noapte ( joi. n.r.), cu conducerea PSD, la care s-ar fi stabilit componenţa viitorului Guvern. O asemenea întâlnire nu a avut loc şi nici nu putea avea loc", se precizează în comunicatul PDL, remis agenţiei MEDIAFAX.

Democrat-liberalii arată că rămân fideli "principiului stabilit de la începutul campaniei electorale", şi că "singurul obiectiv al Partidul Democrat Liberal este câştigarea alegerilor".

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Craiova, că informaţia conform căreia ar fi participat, joi seară, la o întâlnire cu şeful statului, este o intoxicare a PDL, el menţionând că a ieşit, de fapt, cu familia în oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Nu am avut nicio întâlnire cu nimeni, informaţiile fac parte din programe de intoxicare.
 Vizualizări articol: 420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Nu am avut nicio întâlnire cu nimeni, informaţiile fac parte din programe de intoxicare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei