Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 nov 2008 - Anul XIII, nr. 279 (3960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan: PDL, interesat la negocierea Guvernului de ministerele de interne, finanţe şi transporturi

Miercuri, 26 Noiembrie 2008 (15:16:14)
Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, miercuri, că, în cazul în care PDL va câştiga alegerile şi va trebui să aibă negocieri cu alte partide pentru formarea Guvernului, va fi interesat de portofoliile ministerelor de interne şi administraţie publică, de finanţe şi de transporturi.

Stolojan a făcut aceste precizări, arătând că PDL doreşte să câştige alegerile cu 40% şi că el va fi primul-ministru desemnat de preşedintele României.

El a adăugat că există partide cu care PDL nu ar dori să colaboreze în formarea noului Guvern şi partide cu care ar dori să colaboreze, dar votul cetăţenilor este cel care va indica ce va urma.

"Există partide cu care nu dorim să colaborăm şi partide cu care am putea colabora, dar votul cetăţenilor ne va spune ce avem de fãcut, deoarece votul cetăţenilor nu poate fi ignorat pentru că eu sau alt coleg din PDL avem alte preferinţe", a explicat Stolojan.

Prim-vicepreşedintele PDL a spus că, la formarea noului Guvern, PDL este interesat de reformele de care România are nevoie urgentă şi de aceea ar dori să ocupe portofoliile ministerului de interne şi administraţie publică, care să facă descentralizarea administraţiei publice, ministerul Finanţelor pentru a elimina taxe şi ministerul Transporturilor pentru ca ţara noastră să nu mai construiască doar 5 Km de autostradă în 4 ani.

PDL doreşte ca la ministerul justiţiei să fie un ministru independent şi anume Monica Macovei, care ar trebui sã fie susţinută de toarte partidele, a adăugat Stolojan.

Theodor Stolojan a mai arătat că miniştrii pe care îi va susţine în cazul în care va forma noul Guvern vor trebui să aibă calităţi de competenţă şi integritate şi pot să fie de orice vârstă. "Nu voi face ce a fãcut Tăriceanu, sã iei un om de pe stradă şi să-l pui ministru sau dacă i-a cărat servieta lui Tăriceanu", a adăugat liderul PDL.

El i-a indemnat pe cetăţeni să meargă la vot, arătând că neprezentarea la vot duce la câştigarea alegerilor de către PSD, care este un partid al sărăciei şi nu al săracilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan: PDL, interesat la negocierea Guvernului de ministerele de interne, finanţe şi transporturi.
 Vizualizări articol: 564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolojan: PDL, interesat la negocierea Guvernului de ministerele de interne, finanţe şi transporturi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei