Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 oct 2008 - Anul XIII, nr. 245 (3926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu acuză PDL că a venit la consultările de la Guvern doar pentru a face campanie electorală

Vineri, 17 Octombrie 2008 (14:56:42)
Premierul Tăriceanu a acuzat, vineri, reprezentanţii PDL de "lipsă de responsabilitate" faţă de partenerii sociali pentru că au refuzat să facă parte dintr-un grup de lucru pentru elaborarea legii salarizării personalului bugetar şi a afirmat că aceştia au venit la Guvern doar pentru a face campanie

"Domnul Preda a venit la Guvern pentru declaraţii politice şi un pic de campanie", a spus Tăriceanu.

El a afirmat că a luat notă de refuzul PDL şi că nu a înţeles exact nici poziţia PRM, ai cărei reprezentanţi "s-au grăbit să plece" pentru a participa la o conferinţă de presă.

Vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, a declarat, vineri, după consultările de la Palatul Victoria dintre Guvern şi reprezentanţii partidelor pe tema salarizării bugetare, că PDL nu va participa la grupul de lucru agreat de participanţii la discuţii.

"I-am spus (lui Tăriceanu – n.r.) că dorinţa dânsului de grupuri de lucru tehnice cu partidele este o porcărie, pentru că voinţă politică pentru legea salarizării unice există la toate partidele din România. PDL doreşte această lege, vrea să o facă şi o va face imediat după alegeri. Domnia sa (Tăriceanu – n.r.) nu este în stare nici cu zece grupuri de lucru să facă această lege. (…) Nu e în stare să o facă singur? A avut doi ani la dispoziţie şi a avut o voinţă politică totală, de ce nu a scos-o?", a declarat Preda.

El a catalogat iniţierea consultărilor Guvern- partide ca fiind un "exerciţiu de imagine" din partea premierului şi a insistat că PDL doreşte adoptarea acestei legi.

Premierul Tăriceanu a declarat că va propune constituirea unui grup de lucru format din reprezentanţi ai partidelor parlamentare, sindicatelor şi patronatelor, care să elaboreze până la începerea alegerilor parlamentare un set minimal de principii privind legea salarizării sectorului bugetar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu acuză PDL că a venit la consultările de la Guvern doar pentru a face campanie electorală.
 Vizualizări articol: 522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu acuză PDL că a venit la consultările de la Guvern doar pentru a face campanie electorală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei