Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 oct 2008 - Anul XIII, nr. 236 (3917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia va plăti 426,42 milioane de lei pentru aproape 3.000 de autospeciale în leasing financiar

Marţi, 7 Octombrie 2008 (14:51:04)
Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) va achiziţiona, în urma unei licitaţii deschise, 2.923 de autospeciale în sistem leasing financiar, valoarea totală a contractelor fiind de 426,42 milioane de lei, se arată într-un anunţ de atribuire al IGPR.

Inspectoratul a atribuit 27 de contracte companiei Ager Leasing, cu o valoare totală de circa 423,52 milioane de lei, pentru achiziţia de autospeciale precum maşini de patrulare pentru poliţia rutieră şi pentru poliţia rurală, autospeciale care să asigure suport logistic în misiuni, autolaboratoare criminalistice, autospeciale pentru munca operativă de poliţie, de intervenţie şi de transport al reţinuţilor.

Pentru cele 27 de contracte, IGPR a primit o singură ofertă, din partea firmei Ager Leasing, cu sediul în Zona Liberă Giurgiu.

Un alt contract a fost atribuit companiei Ţiriac Leasing, membră a grupului Ţiriac Holdings, pentru achiziţia unui autobuz de transport de efective, în valoare de 2,9 milioane de lei. Pentru această categorie au fost înregistrate două oferte.

Atribuirea contractelor a fost realizată la date diferite, în perioada august-octombrie 2008, în funcţie de preţul cel mai scăzut ofertat.

Companiile de leasing câştigătoare vor acorda autorităţii contractante o perioadă de graţie de şase luni pentru începerea efectuării plăţilor, urmând ca ratele lunare să fie eşalonate până la sfârşitul perioadei de leasing.

Ager Leasing a câştigat, în 2006, licitaţia organizată de Poliţia Română pentru achiziţia a 6.000 de autoturisme printr-un contract de leasing financiar în valoare de 70 milioane de euro, încheiat pe o perioadă de trei ani. Compania a mai încheiat în ultimii ani şi alte contracte cu Poliţia, dar şi cu Jandarmeria.

Înfiinţată în 1999, firma de leasing finanţează achiziţia de vehicule, echipamente şi utilaje, precum şi imobile. Ager Leasing este membră a Asociaţiei Societăţilor Financiare - ALB România de la începutul acestui an, transferându-se de la Asociaţia Societăţilor de Leasing din România.

Piaţa de leasing a avansat în primul semestru cu 35,57%, la 2,942 miliarde de euro, în funcţie de valoarea bunurilor finanţate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia va plăti 426,42 milioane de lei pentru aproape 3.000 de autospeciale în leasing financiar.
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţia va plăti 426,42 milioane de lei pentru aproape 3.000 de autospeciale în leasing financiar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei