Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 aug 2008 - Anul XIII, nr. 180 (3861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministrul Ovidiu Silaghi trimite ziariştii la psihiatru şi să numere turiştii străini de pe litoral

Duminică, 3 August 2008 (15:43:37)


Ministrul pentru IMM, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, Ovidiu Silaghi, a trimis ziariştii să consulte un psihiatru şi să numere turiştii străini de pe litoral, deranjat de întrebările care i-au fost adresate în cadrul unei conferinţe de presă organizate, duminică, la sediul CJ Satu Mare.
 
  Ministrul pentru IMM, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, Ovidiu Silaghi, s-a arătat vizibil iritat când a fost întrebat câţi turişti occidentali au fost pe litoralul Mării Negre de când este ministru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Din ianuarie 2007, ne aflăm în piaţa unică europeană, nu se mai face control la frontieră. Nu avem de unde să ştim câţi turişti străini intră în ţară. Dacă vreţi informaţii, vă zic că un grup mare de chinezi a vizitat ieri Muzeul Ţării Oaşului din Negreşti Oaş", a afirmat Silaghi.

Deoarece ziariştii au insistat asupra numărului de turişti străini, Silaghi a făcut precizarea că turismul a crescut anul trecut cu 38 sută, iar în acest an este în creştere cu 15 la sută, dar i-a trimis pe ziarişti să numere turiştii străini de pe litoral dacă sunt curioşi.

Întrebat, în finalul conferinţei de presă, dacă i se pare normal ca Guvernul să adopte varianta PNL privind delimitarea colegiilor electorale din judeţul Satu Mare, având în vedere că este principalul beneficiar al delimitării, ministrul s-a enervat.

"De unde ştiţi că aş fi avantajat? Pentru întrebări de acest gen notaţi un număr de telefon (...), al academicianului Virgil Enătescu", a spus Silaghi, care citea numărul de telefon de pe o hârtie pe care o avea în faţă. Apoi, ministrul s-a ridicat brusc şi a părăsit sala.

Virgil Enătescu este doctor în psihiatrie şi şeful Secţiei de Psihiatrie din Satu Mare.

Prezent la conferinţa de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad (UDMR), şi-a cerut scuze de la ziarişti pentru comportamentul ministrului liberal.

Ministrul Ovidiu Silaghi a semnat, duminică, la Satu Mare un protocol de colaborare între ministerul pe care îl conduce şi judeţul Satu Mare, prin Consiliul Judeţean, pentru promovarea turismului.

La eveniment a mai participat consilierul de stat al premierului, Nicolae Rotileanu, prefectul Radu Bud, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad, vicepreşedinţii CJ, liberalii Valentin Macec şi Adrian Ştef, dar şi câţiva consilieri judeţeni.

Ovidiu Silaghi este preşedintele filialei judeţene a PNL Satu Mare şi deputat de Satu Mare, anunţându-şi candidatura pentru un nou mandat de deputat în Colegiul electoral nr.3 - Codru. Guvernul a aprobat, în ultima şedinţă, delimitarea colegiilor electorale din judeţul Satu Mare, comunele Supur şi Craidorolţ făcând parte din Colegiul electoral nr. 4 Carei -Tăşnad şi nu din Colegiul Codru, aşa cum s-a stabilit iniţial, într-o formulă agreată de UDMR şi PSD. PNL nu dorea comuna Supur în Colegiul Codru, deoarece înaintea alegerilor locale din acest an, toată filiala partidului de aici a trecut la PSD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Ovidiu Silaghi trimite ziariştii la psihiatru şi să numere turiştii străini de pe litoral.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Ovidiu Silaghi trimite ziariştii la psihiatru şi să numere turiştii străini de pe litoral0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei