Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 iul 2008 - Anul XIII, nr. 159 (3840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beach-barurile ar putea dispărea de pe plajele litoralului românesc

Miercuri, 9 Iulie 2008 (19:24:42)

Beach-barurile aflate pe litoralul românesc ar putea dispărea din următorul sezon estival dacă propunerea făcută, miercuri, la Constanţa, de către Iulian Buştiuc, reprezentant al Departamentului de Control al Guvernul, va fi pusă în practică, transmite corespondentul MEDIAFAX. 
  Iulian Buştiuc a participat, miercuri, la o conferinţă de presă la Prefectura Constanţa, împreună cu Lucia Varga, secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului şi şeful Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral, Gheorghe Babu, pentru a prezenta rezultatele controlului efectuat pe plajele din Mamaia şi Constanţa.

Babu a afirmat că un beach-bar demolat în urmă cu zece zile de pe plaja din Mamaia, de către DADL, pentru că era amplasat ilegal, a fost ridicat din nou, iar conducerea Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral trebuie să intervină încă o dată pentru dărâmarea acestuia.

Reprezentantul Departamentului de Control al Guvernul, Iulian Buştiuc, a spus că trebuie făcută ordine şi în privinţa construcţiilor ilegale de pe plaje.

"Vom face propuneri de desfiinţare a tuturor acestor construcţii care există pe plaje şi sper să se aprobe. Nu avem nevoie de beach-baruri, nu avem plaja atât de lată încât oboseşte turistul să ajungă până la prima terasă. Să fie pe plajă doar ce ajută într-adevăr turistul din punct de vedere al serviciilor. Restul sunt interese", a declarat Iulian Buştiuc.

El a mai spus că pe lângă beach-baruri amplasate ilegal mai sunt şi construcţiile care depăşesc spaţiul legal alocat.

"Mai sunt construcţii pe plaje, care depăşesc cu mult acea suprafaţă de 20 de metri pătraţi, care este dată în conformitate cu legea. S-a ajuns la 300 - 400 de metri pătraţi, sunt adevărate restaurante pe plajă", a explicat reprezentantul Departamentului de Control al Guvernului.

El susţine că va înainte propunerea de desfiinţare a beach-barurilor ministerelor Mediului, Turismului, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.

Conducerea Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral va continua demolarea construcţiilor ilegale de pe plaje după ce va avea o hotărâre definitivă şi irevocabilă din partea instanţei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beach-barurile ar putea dispărea de pe plajele litoralului românesc.
 Vizualizări articol: 484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beach-barurile ar putea dispărea de pe plajele litoralului românesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei