Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iun 2008 - Anul XIII, nr. 146 (3827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copos: I-am oferit lui Coman peste un milion de euro pentru patru ani

Marţi, 24 Iunie 2008 (17:28:22)


Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că i-a făcut portarului Dănuţ Coman o ofertă de prelungire a contractului cu gruparea giuleşteană în valoare de peste un milion de euro pentru patru sezoane.
  "Dani mai are un an de contract cu Rapid. Noi îl respectăm pe el, pentru că este un portar de excepţie şi vrem să rămână la noi. Tocmai de aceea i-am oferit 1 milion şi ceva de euro pentru patru ani. Eu spun că este o propunere corectă pentru un portar de valoarea lui. Rămâne acum să vedem care este răspunsul său la această ofertă", a spus Copos.

Oficialul rapidist a menţionat că nu se pune sub nicio formă problema ca Dănuţ Coman să nu facă deplasarea în turneul de pregătire din Elveţia dacă nu semnează prelungirea contractului. "Nu se pune problema aşa. Sub nicio formă nu facem asta. Noi respectăm contractul cu el, care expiră în 2009", a adăugat acţionarul giuleştean.

Cu toate acestea, George Copos a precizat că jucătorii care nu vor corespunde cerinţelor antrenorului Jose Peseiro nu vor merge în Elveţia. "Probabil sunt alţi jucători care nu vor merge în cantonament. Antrenorul decide care sunt aceia. Cei care confirmă în perioada aceasta la antrenamente vor rămâne. Eu am mare încredere în Peseiro că va lua deciziile corecte. Mi se pare normal ca cine are valoare să rămână, cine nu, să plece", a afirmat Copos.

Acţionarul FC Rapid consideră că oficialii clubului negociază în aceste zile pentru achiziţionarea unor jucători străini, dar a refuzat să divulge numele acestora. "Se lucrează. Se lucrează pentru aducerea unor fotbalişti, asta e important. Eu spun că până la plecarea în Elveţia (n.r. - 1 iulie) lotul pentru noul sezon va fi structurat în proporţie de 80 la sută", a precizat George Copos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copos: I-am oferit lui Coman peste un milion de euro pentru patru ani.
 Vizualizări articol: 440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copos: I-am oferit lui Coman peste un milion de euro pentru patru ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei