Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iun 2008 - Anul XIII, nr. 143 (3824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pandurii a pus opt jucători pe lista de transferuri a clubului

Vineri, 20 Iunie 2008 (17:04:17)

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat, vineri, că a pus pe lista de transferuri opt jucători, iar alţi doi fotbalişti, Sorin Vintilescu şi Ibrahim Dossey, şi-au încheiat angajamentul cu gruparea din Liga I şi vor părăsi echipa, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Jucătorii puşi pe lista de transferuri sunt Adrian Popescu, Robert Bălăeţ, Ionuţ Dragomir, Nemanja Vidakovici, Andrei Enescu, Mircea Voicu, Marin Vătavu şi Nenad Kutlacici.

Antrenorul Eugen Neagoe a declarat că au fost şi cazuri când jucătorii au renunţat singuri să mai vină la pregătire cu Pandurii pentru a-şi căuta echipe.

"Nu eu fac lotul, de obicei valoarea lor îşi spune cuvântul şi ceea ce au arătat campionatul trecut. Unii dintre ei au renunţat singuri să mai vină şi îşi caută echipe. Jucătorii care nu vor fi păstraţi nu vor fi mulţumiţi aşa se întâmplă dar chiar dacă sunt valoroşi nu pot să-i opresc pentru că nu pot face antrenament cu 30 de jucători. Mă voi baza pe 26 de jucători pentru campionatul care urmează, eu zic că sunt suficienţi, de asta am şi adus jucătorii transferaţi deja, de asta încercăm să mai aducem doi sau trei jucători pentru a fi lotul complet cu jucători de aceeaşi valoare şi pentru a nu avea pe parcursul campionatului probleme", a spus Neagoe.

Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a precizat că unii jucători dintre cei aflaţi pe lista de transferuri există deja oferte. "Bălăeţ şi cu Vintilescu sunt doriţi de Minerul Mehedinţi iar Vătavu, Adi Popescu şi Kutlacic au oferte de la CSM Vâlcea în timp ce Vidakovic e dorit de CSM Vâlcea şi Gaz Metan Mediaş", a explicat Băloi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pandurii a pus opt jucători pe lista de transferuri a clubului.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pandurii a pus opt jucători pe lista de transferuri a clubului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei