Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mai 2008 - Anul XIII, nr. 105 (3786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oprescu: Nu am discutat, aşa cum zice Mitrea, despre o candidatură la Preşedinţie

Miercuri, 7 Mai 2008 (16:17:18)

Sorin Oprescu a declarat miercuri, în replică la afirmaţiile lui Miron Mitrea, că nu a discutat despre o candidatură la Preşedinţie şi că pentru el nu există drum de întoarcere în PSD.
  Oprescu a făcut această declaraţie la o întâlnire cu reprezentanţii Agrostar. El a spus că vrea să dea o replică la declaraţiile lui Miron Mitrea. Oprescu a menţionat că şeful de campanie al PSD declarase că el ar fi un candidat din partea PSD la preşedinţie.

"Domnul Mitrea afirmă că dânsul ştie precis că eu voi candida la Preşedinţie. Tocmai faptul că domnul Mitrea ştie, dar nu foarte sigur, că eu candidez, înseamnă că eu nu am discutat acest lucru sau că eu mi-aş fi exprimat această dorinţă", a spus Oprescu.

Potrivit acestuia, declaraţia lui Mitrea este făcută probabil din dorinţa de a "ostiliza persoane care deţin aceste funcţii sau pe cei care aspiră la ele".

Oprescu a ţinut să sublinieze că este candidat independent, că doreşte să devină primar al Capitalei pentru trei mandate, pentru a face ceea ce crede că este bine pentru Bucureşti.

"Sorin Oprescu nu este mazeta nimănui, nici măcar a domnului Iliescu (...) Drum de întoarcere către PSD nu mai există din punctul meu de vedere", a spus Oprescu.

El a adăugat că Miron Mitrea a făcut referire şi la o întâlnire la care acesta ar fi participat împreună cu el şi cu Vasile Blaga.

„Mă confundă cu Diaconescu”, a spus Oprescu.

El a precizat că nu se grăbeşte să-şi pună pe site programul său pentru Primăria Capitalei, pentru că la precedentele alegeri a făcut acest lucru şi contracandidaţii săi s-au inspirat din programul său.

Coordonatorul de campanie al PSD, deputatul Miron Mitrea, a declarat, marţi seară, într-o conferinţă de presă la Reghin, că el, personal, crede că Sorin Oprescu îşi doreşte să candideze la Preşedinţie, deşi nu au avut o discuţie pe această temă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat dacă Adrian Năstase va fi candidatul PSD în campania prezidenţială, Mitrea a spus că nu ştie.

"Năstase, nu ştiu. Cred că Sorin (Oprescu, n.r.) îşi doreşte, dar nu am stat de vorbă cu el pe această temă. Ultima oară când am vorbit, înainte de a-şi anunţa candidatura, am înţeles că îşi doreşte. Nu mi-a spus în mod direct acest lucru, dar am înţeles că îşi doreşte să candideze la Preşedinţia României şi că ăsta este motivul pentru care va candida oricum la Bucureşti, indiferent dacă îl vrem noi sau nu pe liste", a arătat el.

Mitrea s-a grăbit să adauge că aceasta este mai degrabă o concluzie a sa întrucât Oprescu nu şi-a exprimat presupusa dorinţă "aşa direct".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oprescu: Nu am discutat, aşa cum zice Mitrea, despre o candidatură la Preşedinţie.
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprescu: Nu am discutat, aşa cum zice Mitrea, despre o candidatură la Preşedinţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei