Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mai 2008 - Anul XIII, nr. 105 (3786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cluj: Un jandarm a ajuns la spital, fiind rănit în timpul incidentelor de dinainte de meciul U - CFR

Miercuri, 7 Mai 2008 (17:34:36)

Un jandarm clujean a ajuns la spital, miercuri după-amiază, după ce a fost lovit cu o piatră, în timpul incidentelor de dinainte de meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj, maiorul Dorin Bejenaru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că un jandarm care filma coloana de suporteri ce se îndrepta spre stadionul Ion Moina a fost lovit cu o piatră aruncată din mulţime.

Incidentul a avut loc în faţa Operei Maghiare.

Jandarmul I.D. a fost transportat de urgenţă la spital, iar camera cu care filma a fost distrusă, dar, conform sursei citate, agresorul sau agresorii vor fi putea fi identificaţi după imaginile filmate.

Aproximativ 2.500 de suporteri ai echipei "U" Cluj s-au strâns, miercuri, în piaţa Lucian Blaga, pentru a face deplasarea spre stadionul "Ion Moina", în vederea partidei cu CFR Cluj, aceştia aruncând cu pietre în forţele de ordine precum şi în sediul Primăriei.

Suporterii clujeni, care s-au strâns în piaţa Lucian Blaga, au început să arunce cu pietre în forţele de ordine precum şi în sediul Primăriei, după ce primarul Emil Boc a trecut pe lângă suporteri, moment în care fanii i-au cerut să vândă cât mai repede echipa, după care să-l înjure pe el şi pe familia sa. De asemenea, suporterii "şepcilor roşii" i-au cerut lui Boc să vândă echipa.

Suporterii s-au deplasat spre Piaţa Matei Corvin aflată în imediata apropiere a pieţii Lucian Blaga, moment în care forţele de ordine au folosit gazele lacrimogene şi bastoanele de cauciuc din dotare.

Printre suporterii Universităţii care au fost bătuţi de jandarmi se află şi fostul portar Emil Szolomajer.

Deşi iniţial aveau un traseu stabilit, facţiunile din galeria Universităţii s-au despărţit, reuşind să destabilizeze efectivele de jandarmi, care le-a urmărit prin centru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cluj: Un jandarm a ajuns la spital, fiind rănit în timpul incidentelor de dinainte de meciul U - CFR .
 Vizualizări articol: 554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cluj: Un jandarm a ajuns la spital, fiind rănit în timpul incidentelor de dinainte de meciul U - CFR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei