Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 apr 2008 - Anul XIII, nr. 93 (3774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Băsescu: Boc este un model pentru tinerii din PDL, pentru că editează perfect câteva fraze

Duminică, 20 Aprilie 2008 (15:59:25)

Secretarul general al Organizaţiei de Tineret a PDL, Elena Băsescu, a declarat că preşedintele partidului, Emil Boc, este un model pentru tinerii din PDL, pentru că, în timp ce unii tineri abia spun câteva cuvinte, liderul partidului editează perfect câteva fraze, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Majoritatea tinerilor din PDL îşi doresc să ajungă, la un moment dat, în cariera lor, la fel de apreciaţi, stimaţi, iubiţi şi votaţi, aşa cum este preşedintele Emil Boc. Pentru că noi, tinerii, avem nevoie în viaţă de modele şi exemple, iar domnul Emil Boc reprezintă pentru noi, tinerii din PDL, un model", a afirmat fiica cea mică a preşedintelui Băsescu în discursul rostit, duminică, la lansarea candidaţilor PDL Cluj pentru alegerile locale.

Potrivit acesteia, Boc este un model pentru tinerii din PDL "pentru că îşi argumentează întotdeauna acţiunile şi afirmaţiile cu legea".

"Pentru dânsul, legea este un lucru clar. În acelaşi timp, nu am cum să nu-i remarc promptitudinea. În timp ce unii dintre noi spunem numai câteva cuvinte, dânsul editează perfect câteva fraze. Aceeaşi viteză o are şi în reacţiile politice, o consecinţă clară a bagajului de cunoştinţe pe care le deţine", a subliniat Elena Băsescu.

Secretarul general al OTPDL a spus că tinerii găsesc întodeauna la preşedintele partidului o uşă deschisă, Boc fiind o persoană care are întotdeauna răbdare să îi asculte, o persoană pe care se pot bizui.

"Noi, tinerii din partid, vom fi întotdeaua alături în campaniile ce urmează şi vom mobiliza cât mai mulţi tineri pentru o administraţie modernă", a spus Elena Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Băsescu: Boc este un model pentru tinerii din PDL, pentru că editează perfect câteva fraze.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Elena Băsescu: Boc este un model pentru tinerii din PDL, pentru că editează perfect câteva fraze1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei