Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 apr 2008 - Anul XIII, nr. 93 (3774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: PDL nu va încheia nicio alianţă cu PNL cât timp partidul este condus de Călin Popescu Tăriceanu

Duminică, 20 Aprilie 2008 (15:15:24)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, duminică, la Cluj-Napoca, faptul că PDL nu va accepta niciun fel de parteneriat politic cu PNL, atât timp cât PNL va fi condus de Călin Popescu Tăriceanu şi de "aghiotanţii lui", transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Trădătorii trebuie să ştie că trebuie să plătească preţul trădării. Au umilit PD atunci când am avut cele mai bune performanţe în Guverrn, iar trădătorii din PNL au preferat să bată palma cu Năstase şi Iliescu şi să scoată PD de la guvernare şi să încerce demiterea din funcţie a preşedintelui României. Nu vor reuşi niciodată să îngenuncheze PDL", a afirmat Boc.

El a spus că PDL este "condamnat" să câştige alegerile locale, pentru ca în toamnă să câştige un procent cât mai aproape de 50 la sută pentru a ajunge să guverneze România, "fără trădători şi soluţii imorale".

"Şi poate, şi fără UDMR, că este cazul să mai stea în opoziţie, pentru că prea s-a obişnuit cu gustul puterii", a afirmat liderul democrat-liberal.

Boc a participat, duminică, la lansarea candidaţilor PDL Cluj la alegerile locale, desfăşurată la Casa de Cultură a Studenţilor. La manifestare au mai fost prezenţi prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, europarlamentarul Monica Iacob Ridzi, deputatul Raluca Turcan, foştii miniştri Sufina Barbu şi Gheorghe Barbu şi secretarul general al Organizaţiei de Tineret, Elena Băsescu.

Liderul PNL, premierul Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, că nu exclude o colaborare între PNL şi PDL la constituirea viitoarei majorităţi parlamentare şi guvernamentale, arătând că problema celor două partide nu a fost generată de modul de lucru, ci de incapacitatea unor lideri democraţi de a ieşi de sub tutela lui Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: PDL nu va încheia nicio alianţă cu PNL cât timp partidul este condus de Călin Popescu Tăriceanu.
 Vizualizări articol: 411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: PDL nu va încheia nicio alianţă cu PNL cât timp partidul este condus de Călin Popescu Tăriceanu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei