Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 apr 2008 - Anul XIII, nr. 84 (3765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Senatul a aprobat ca Ministerul Sănătăţii să plătească din bugetul pe 2008 datorii restante din 2007

Miercuri, 9 Aprilie 2008 (12:52:04)

Senatorii au aprobat, miercuri, ca Ministerul Sănătăţii să efectueze, în cadrul bugetului aprobat pentru anul 2008, virări de credite bugetare pentru plata unor datorii contractate în 2007 pentru bunuri şi servicii, urmând ca bugetul acestui minister să fie suplimentat corespunzător.
  Senatorii au adoptat, în unanimitate, Ordonanţa de urgenţă 12/2008 pentru reglementarea unor măsuri financiare în domeniul sanitar, pe care au amendat-o la propunerea comisiei sesizate în fond cu acest proiect de lege - Comisia pentru sănătate publică.

Potrivit amendamentului formulat de comisie şi acceptat de plen, plata datoriilor restante ar urma să se facă până cel târziu la sfârşitul semestrului I al anul 2008, iar bugetul Ministerului Sănătăţii Publice să fie suplimentat corespunzător sumelor plătite.

Reprezentantul Guvernului la şedinţa Senatului, secretarul de stat Ervin Szekely, a explicat că, la sfârşitul anului 2007, Ministerul Sănătăţii, prin unităţile sanitare, nu a putut să deconteze contravaloarea unor servicii şi materiale sanitare din cauză că fondurile necesare trebuiau să fie transferate de la bugetul statului şi acestea nu au putut să fie onorate din cauza limitării deschiderilor de credite ale ministerului.

El a menţionat că, pentru că anul bugetar s-a încheiat, era nevoie de această ordonanţă de urgenţă pentru a crea cadrul legal pentru plata serviciilor şi materialelor contractate în anul 2007.

Proiectul de lege, care are caracter ordinar, urmează să fie dezbătut de Camera Deputaţilor în calitate de Cameră decizională.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatul a aprobat ca Ministerul Sănătăţii să plătească din bugetul pe 2008 datorii restante din 2007.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senatul a aprobat ca Ministerul Sănătăţii să plătească din bugetul pe 2008 datorii restante din 20070.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei