Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 feb 2008 - Anul XIII, nr. 36 (3717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană a spus în CEx că Băsescu ar intenţiona să demisioneze înaintea parlamentarelor

Miercuri, 13 Februarie 2008 (14:59:47)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, le-a spus, miercuri, membrilor Comitetului Executiv, că întâlnirea sa cu premierul Tăriceanu şi lansarea ipotezei anticipatelor au intervenit pe fondul ştirilor despre un presupus plan al lui Traian Băsescu de a demisiona înaintea alegerilor parlamentare.
  Geoană le-a spus membrilor Comitetului Executiv că a adus în prim-plan scenariul despre o posibilă declanşare a alegerilor parlamentare anticipate şi comasarea lor cu alegerile locale pe fondul informaţiilor legate de un posibil plan al preşedintelui Traian Băsescu de a demisiona înaintea alegerilor parlamentare.

Surse din PSD au relatat, pentru MEDIAFAX, că Geoană a informat CEx despre discuţiile avute în ultimele zile cu liderii PC, UDMR şi PNL în legătură cu posibilitatea declanşării anticipatelor.

Liderul PSD a spus că are informaţii despre un posibil plan al preşedintelui Traian Băsescu, potrivit căruia acesta ar intenţiona să demisioneze din funcţie înaintea alegerilor parlamentare, în scopul formării unui tandem de candidaţi preşedinte-premier cu Theodor Stolojan, au mai arătat sursele menţionate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană a spus în CEx că Băsescu ar intenţiona să demisioneze înaintea parlamentarelor.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană a spus în CEx că Băsescu ar intenţiona să demisioneze înaintea parlamentarelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Geoana despre Basescu trimis de
(13 feb 2008, 15:27:54
Cand ne ajuta Bunul Dumnezeu oare sa scapam de nenorocirea in care suntem de patru ani. De cand ne stim nu s-a abatut un rau mai mare pe capul nostru Ajuta-l Doamne sa plece.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Găină în sos de ceapă 6 porţii 120 minute 1 găină 1kg ceapă2 ardei graşi100g ulei1 căpăţână de usturoi± sare, piper Curăţaţi găina de tuleie, pârliţi-o la flacără, spălaţi-o şi scurgeţi-o de apă. Tăiaţi-o în bucăţele,... Citeşte