Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 feb 2008 - Anul XIII, nr. 35 (3716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Steaua nu riscă depunctarea pentru declaraţiile jignitoare ale finanţatorului Gigi Becali

Marţi, 12 Februarie 2008 (14:46:03)


Echipa Steaua nu riscă depunctarea pentru declaraţiile jignitoare făcute de finanţatorul Gigi Becali la adresa oficialilor grupării CFR Cluj, pentru că situaţia nu este o recidivă, au declarat, ieri, surse din cadrul Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF).
„Acest caz se va deschide numai dacă vom primi o sesizare din partea clubului CFR Cluj sau din partea domnului Adalbert Kassai (n.r. - secretarul general al Federaţiei Române de Fotbal, Adalbert Kassai). Steaua nu riscă depunctarea pentru că se află la prima abatere după noul regulament, care a intrat în vigoare în luna noiembrie 2007”, a precizat sursa citată.
Articolul 52 din Regulamentul Disciplinar prevede că depunctarea unei echipe se poate face la a doua abatere:
„1. Fapta unei persoane care prin orice mijloace, cum ar fi gesturi sau cuvinte jignitoare, aduce atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane se sancţionează astfel:
a) Dacă autorul este un jucător sau antrenor, va fi suspendat de la 1 la 3 jocuri;
b) dacă autorul este un oficial, va fi suspendat de la 2 la 6 jocuri.
2. Dacă fapta arătată la pct.1 a fost săvârsită prin intermediul mass media sancţiunile vor fi următoarele:
a) dacă autorul este jucător sau antrenor, va fi suspendat 4 – 6 jocuri si, respectiv 8 – 12 jocuri în caz de recidivă;
b) dacă autorul este oficial al unui club, sau asimilat acestuia (finanţator, sponsor, alţii asemenea), el va fi sancţionat cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 4–6 luni la prima abatere; la fiecare dintre următoarele abateri oficialul va fi sancţionat cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 1 – 2 ani, iar clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a 3 puncte din cele obţinute în campionatul în care participă echipa de categorie superioară.
3. În cazul sancţionării jucătorilor, cuantumul penalităţilor aplicabile pentru săvârşirea abaterilor de mai sus este prevăzut în anexa la prezentul regulament. În cazul sancţionării oficialilor conform prevederilor pct.2 lit.b al prezentului articol penalitatea aplicată este de 100.000 lei."

Federaţia nu se poate autosesiza

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, marţi, la Realitatea TV că federaţia nu se poate autosesiza în acest caz. "Acum un an şi jumătate s-a introdus în regulament articolul privind sancţionarea comportamentului jignitor. Cei de la CFR Cluj pot sesiza comisiile federaţiei, care se ocupă de aceste aspecte. Conform statutului, secretarul general al federaţiei se poate autosesiza atunci când este atacată Federaţia Română de Fotbal. În rest, pot fi sesizate comisiile de către cei care se simt lezaţi", a spus Lupescu.

Iuliu Mureşan nu va depune plângere


Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a precizat că nu va depune plângere împotriva finanţatorului clubului Steaua, Gigi Becali.
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, i-a atacat dur pe patronul şi pe preşedintele grupării CFR Cluj, Arpad Paszkany, respectiv Iuliu Mureşan. „Oficialii clujeni pentru mine sunt nişte papagali, cu care n-am ce să vorbesc. Doi comunişti, doi ţărani, unul ţăran şi unul comunist. Şi eu sunt ţăran, recunosc că sunt oier, dar m-am mai emancipat şi eu. Ce mă întrebaţi de toţi fraierii? Sunt doi fraieri despre care n-am ce să vorbesc. Sunt prea proşti pentru mine Mureşan şi Paszkany, ce să vorbesc cu ei? Nişte fraieri! Nişte papagali care nici nu ştiu să se îmbrace. Şi când eram oier mă îmbrăcam superelegant. Prima dată trebuie să îşi cumpere haine, după aia să facă fotbal, ce naiba”, a spus, luni, Becali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steaua nu riscă depunctarea pentru declaraţiile jignitoare ale finanţatorului Gigi Becali.
 Vizualizări articol: 677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steaua nu riscă depunctarea pentru declaraţiile jignitoare ale finanţatorului Gigi Becali0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă cu fructe 8 porţii - 60 minute 500g făină3 ouă100ml ulei250ml lapte25g drojdie3 linguri zahăr2 linguri miereun vârf de cuţit sare500g fructe de sezon sau congelate Se pune făina amestecată cu  sarea într-un castron. ... Citeşte