Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 feb 2008 - Anul XIII, nr. 35 (3716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rednic: Pe zona centrală a apărării sunt probleme, luăm nepermis goluri

Marţi, 12 Februarie 2008 (18:38:14)

Antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic, a declarat, marţi, la Sport.ro, după meciul amical susţinut în compania grupării Lokomotiv Sofia, scor 3-4, că este îngrijorat de faptul că formaţia sa primeşte multe goluri, având mari probleme în zona centrală a apărării. 
  "Mă îngrijorează că dominăm jocul, ne creem ocazii, dar luăm şi multe goluri nepermis. Pe zona centrală sunt probleme, inclusiv la portar şi trebuie să le rezolvăm cât putem de repede. Am văzut că se vorbeşte prea mult de Maftei. E o perioadă de pregătire, sunt şi obosiţi, nu e uşor. Vasile e un jucător de bază pentru mine. Nu sunt îngrijorat deloc pentru că am încredere în jucătorii mei şi ştiu ce pot", a spus Rednic.

Mircea Rednic a afirmat că nu este îngrijorat de rezultatele obţinute în partidele amicale. "Nu mă îngrijorează, de ce să mă îngrijoreze, pentru că nu urmăresc rezultatele. La pauză, iar am făcut patru-cinci schimbări. Aş fi vrut să îi las să joace mai mult în prima formulă, dar mi-a fost teamă pentru că se joacă foarte dur şi nu te poţi înţelege cu ei, chiar dacă am discutat înainte de meci. Deja am patru jucători care sunt uşor accidentaţi şi eu nu risc. Vreau ca după acest turneu să am toţi jucătorii valizi", a completat Rednic.

Tehnicianul giuleştean speră ca accidentarea mijlocaşului Costin Lazăr, care a fost schimbat la pauza meciului, să nu fie gravă. "Sper să nu fie gravă accidentarea lui Lazăr, o să vedem mâine (n.r. - miercuri). I-a prins piciorul şi are o uşoară entorsă. Astea sunt meciurile amicale. Cât timp voi fi antrenor şi la orice echipă, voi evita meciurile amicale", a adăugat Rednic, care a menţionat că s-a săturat de cantonamente şi partide amicale.

Echipa Rapid a pierdut, marţi, cu scorul de 3-4 (2-2), meciul amical disputat în compania formaţiei bulgare Lokomotiv Sofia, al treilea din cadrul stagiului de pregătire din Cipru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rednic: Pe zona centrală a apărării sunt probleme, luăm nepermis goluri.
 Vizualizări articol: 1044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rednic: Pe zona centrală a apărării sunt probleme, luăm nepermis goluri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă cu fructe 8 porţii - 60 minute 500g făină3 ouă100ml ulei250ml lapte25g drojdie3 linguri zahăr2 linguri miereun vârf de cuţit sare500g fructe de sezon sau congelate Se pune făina amestecată cu  sarea într-un castron. ... Citeşte