Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 feb 2008 - Anul XIII, nr. 26 (3707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vadim Tudor: Vosganian m-a sunat de două ori săptămâna aceasta să-mi ceară sprijin pentru taxa auto

Vineri, 1 Februarie 2008 (15:51:09)

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a susţinut, vineri, într-o conferinţă de presă, că a fost contactat telefonic de două ori în această săptămână de către ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, care i-a solicitat sprijinul pentru taxa de primă înmatriculare.
  Corneliu Vadim Tudor a precizat că i-a spus ministrului Economiei şi Finanţelor că PRM nu poate, în calitate de partid de opoziţie, să sprijine o astfel de taxă.

Preşedintele PRM a mai spus că în cursul zilei de vineri trei reprezentanţi ai PRM - Lucian Bolcaş, Gelil Eserghep şi Petre Popeangă - s-au întâlnit la cabinetul său de la Senat cu Varujan Vosganian pentru a discuta acest subiect.

Totuşi, liderul PRM a precizat că guvernanţii nu vor reuşi să convingă PRM să susţină taxa de primă înmatriculare.

Corneliu Vadim Tudor a anunţat, totodată, că va semna şi va vota o eventuală moţiune simplă a PDL privind taxa auto de primă înmatriculare, dacă această formaţiune politică va reuşi să elaboreze acest document în conformitate cu Constituţia şi Regulamentul Camerei Deputaţilor.

"Dacă PDL va reuşi să elaboreze şi să fundamenteze o moţiune simplă în conformitate cu prevederile constituţionale, dar şi ale Regulamentului Camerei Deputaţilor, semnăm şi votăm cu ambele mâini, nici nu se discută", a spus Vadim Tudor, în conferinţa de presă săptămânală.

Liderul PRM a spus, de asemenea, că partidul său va vota în Parlament împotriva ordonanţei de urgenţă privind taxa auto, "care nu este altceva decât un nou bir pe spinarea românilor".

În opinia sa, existenţa acestei taxe este dovada că economia reală nu funcţionează, iar Guvernul face eforturi disperate să alimenteze bugetul de stat.

Guvernul a discutat, miercuri, doar un memorandum privind taxa de poluare pentru autovehicule, care prezintă poziţia României în discuţiile cu oficialii Comisiei Europene şi explicaţii referitoare la modul de calcul, dar nu şi ordonanţa care introduce taxa, urmând să se consulte cu partidele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vadim Tudor: Vosganian m-a sunat de două ori săptămâna aceasta să-mi ceară sprijin pentru taxa auto.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vadim Tudor: Vosganian m-a sunat de două ori săptămâna aceasta să-mi ceară sprijin pentru taxa auto0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Legume gratinate 2 porţii - 50 minute 500g cartofi2 roşii1 vânătă mai mare sau 2 mai mici1 ceapă2 căţei de usturoi450g telemea2 linguri pastă de roşii2 linguri făină300ml supă de legume2 linguri cimbru proaspăt450ml iaurt4 linguri ulei2 ouăsare, piper ... Citeşte