Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 feb 2008 - Anul XIII, nr. 26 (3707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marius Niculae s-a antrenat cu Dinamo

Vineri, 1 Februarie 2008 (17:16:11)

Atacantul Marius Niculae, care evolează la formaţia scoţiană Inverness, s-a antrenat, vineri, cu fosta sa echipă Dinamo şi a spus în glumă că a venit să dea probe de joc când a auzit de trasferul lui Claudiu Niculescu la MSV Duisburg.
  "Am venit să dau probe pentru că am auzit că a plecat Niculescu şi poate prind un loc de titular. Acum, serios vorbind, am 4 zile libere de la Inverness şi am venit să fac puţină mişcare. Aici e casa mea şi voi veni întotdeauna cu plăcere. Mai devreme sau mai târziu o să mă întorc, dar nu ştiu când se va întâmpla. Acum, mă simt bine. M-am adaptat mai greu în Scoţia, dar ştiţi cum e vorba, mai bine mai târziu decât niciodată. Trebuie să mă menţin în forma în care am fost în ultimele luni şi să dau cât mai multe goluri", a declarat Niculae.

Atacantul nu se simte nedreptăţit de faptul că selecţionerul Victor Piţurcă nu l-a convocat pentru meciul amical cu Israel, în ciuda faptului că traversează o perioadă bună din cariera sa. "Selecţionerul are dreptate, nu am jucat deloc în preliminarii şi era normal să nu mă cheme", a mai spus Niculae, înaintea antrenamentului efectuat alături de dinamovişti.

Fundaşul Cosmin Moţi s-a declarat încântat de faptul că Piţurcă l-a convocat pentru partida de miercuri cu selecţionata Isarelului şi speră să rămână în vederile acestuia. "Mă bucură mult convocarea la echipa naţională, care înseamnă enorm pentru mine. Mă bucur că sunt în vederile lui Victor Piţurcă, sper să joc din ce în ce mai bine şi să rămân acolo. Mai e mult până la Euro. Mai avem mult de muncă", a spus Moţi.

Referindu-se la competiţia internă, Moţi crede că e în beneficiul echipei sale că adversarele nu îi dau prea multe şanse de a cuceri titlul de campioană. "E bine că nu ne bagă nimeni în seamă. Nici anul trecut nu ne-a băgat nimeni în seamă şi am luat titlul. Eu îi sfătuisc ca nici în acest an să nu ne bage nimeni în seamă şi să ne iasă ca anul trecut. Nu ştiu ce ar însemna acum să nu jucăm în Liga Campionilor, ţinând cont că suntem pe locul 6 în clasament. Nu ar fi o tragedie mai mare ca anul trecut, după meciul cu Lazio. Noi am vrea să terminăm pe unul dintre primele două locuri", a mai spus fundaşul dinamovist.

Dinamo va pleca duminică în Turcia, la Antalya, unde va efectua un stagiu de pregătire până la data de 15 februaire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marius Niculae s-a antrenat cu Dinamo.
 Vizualizări articol: 505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marius Niculae s-a antrenat cu Dinamo0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Legume gratinate 2 porţii - 50 minute 500g cartofi2 roşii1 vânătă mai mare sau 2 mai mici1 ceapă2 căţei de usturoi450g telemea2 linguri pastă de roşii2 linguri făină300ml supă de legume2 linguri cimbru proaspăt450ml iaurt4 linguri ulei2 ouăsare, piper ... Citeşte