Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 dec 2007 - Anul XII, nr. 315 (3680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

AFP: 2007 - retrospectiva întâmplărilor ciudate petrecute în lume

Duminică, 30 Decembrie 2007 (13:59:19)

 O stradă londoneză blocată de poliţie din cauza mirosului de ardei iute, un divorţ cauzat de o emisiune TV sau un altul cauzat de mirosul neplăcut al partenerului de viaţă sunt câteva din întâmplările ciudate petrecute în lume, în 2007, pe care le-a trecut în revistă Agenţia France Presse.
  LONDRA - O alertă antiteroristă a fost declanşată pe o stradă din centrul Londrei, invadată de miros de ardei iute care venea de la bucătăria unui restaurant thailandez. Bucătaru-şef al "Thai Cottage" pregătea o pastă de chili, al cărei miros iute a copleşit întreaga stradă, fiind atât de puternic încât poliţia a crezut că are de-a face cu un nor toxic. Cartierul a fost blocat, magazinele închise, iar apartamentele, evacuate.

ITALIA - Primăria din Palermo a angajat "110 şoferi de autobuz" din care niciunul nu deţinea permis de conducere. "Pentru moment, nu avem ce face cu ei. Atâta vreme cât nu îşi obţin permisul, ei sunt plătiţi, însă rămân în aşteptarea unei sarcini", a explicat primăria, care a efectuat această recrutare în ajunul alegerilor municipale.

PERU - La Lima, pietonii în stare de ebrietate cauzează, uneori, mai multe accidente mortale decât şoferii beţi, după cum arată un raport al poliţiei. În capitala peruană, unde circulaţia este intensă şi periculoasă, jumătate din şoferii de taxi nu au decât permise false de conducere. În ce priveşte pietonii, chiar şi atunci când nu au băut, aceştia traversează strada în dispreţul regulilor de circulaţie şi al propriei vieţi.

ARABIA SAUDITĂ - Un saudit a cerut divorţul după ce şi-a surprins soţia privind singură, la televizor, o emisiune prezentată de un bărbat. Soţul respectă o doctrină foarte strictă a islamului (wahhabism), care interzice formal femeilor să se izoleze cu un bărbat care nu este din familia lor.

CHINA - Un chinez care nu-şi mai suporta soţia şi mama a cerut azil unui comisariat de poliţie şi, văzându-se refuzat, s-a dus să fure o maşină pentru a fi arestat şi închis. "Vreau să merg la închisoare, ar fi mai bun un lagăr de reeducare prin muncă, aş putea învăţa o nouă meserie", a declarat nefericitul.

JAPONIA - Un fabricant de jucării japonez a inventat o puşculiţă care explodează, împrăştiind toate fisele din interior, dacă proprietarul său uită să o alimenteze o anumită perioadă de timp. "Bomba puşculiţă" are ca scop convingerea utilizatorilor săi să economisească, după cum a afirmat creatorul său, Takara Tomy.

MAREA BRITANIE - Un bărbat şi-a secţionat penisul în faţa clienţilor unui restaurant din centrul Londrei, a indicat purtătorul de cuvânt al lanţului de restaurante Zizzi. Bărbatul a intrat în bucătărie, a luat un cuţit şi s-a întors în sala de mese unde s-a automutilat, a precizat restaurantul specializat în sortimente de pizza.

EGIPT - O femeie care nu mai putea suporta mirosul urât al soţului său, un învăţător de 39 de ani, a reuşit să obţină divorţul după ce a convins un tribunal de calvarul său zilnic. În ciuda insistenţelor soţiei sale, bărbatul refuza cu încăpăţânare să se spele, boicotând săpunul şi pasta de dinţi
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului AFP: 2007 - retrospectiva întâmplărilor ciudate petrecute în lume.
 Vizualizări articol: 627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AFP: 2007 - retrospectiva întâmplărilor ciudate petrecute în lume0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop de porc 4 porţii - 40 minute 4 felii groase muşchi de porc100ml ulei (preferabil de măsline)200g măsline fără sâmburi1 lingură boia de ardei dulce200ml supă de carne2 căţei de usturoi1 foaie de dafin ± sare, piper Bateţi carnea cu... Citeşte